BELGA
Volledig scherm
© BELGA

Flixbus geeft chauffeurs in Brussel-Noord alarmknop

De chauffeurs van de Duitse busmaatschappij Flixbus die tussen middernacht en 6 uur 's ochtends in Brussel-Noord vertrekken of aankomen, krijgen vanaf vandaag een alarmknop. Zo kunnen ze bij gevaarlijke situaties de hulp van een securitybedrijf inschakelen.

9 reacties

  • Roeland Van de Wal

    6 jaar geleden
    De 'oplossing'?We verplaatsen de halte samen met het probleem.Net zoals met de parkings die gesloten worden.Vooral geen politiebescherming inlassen of enkele militairen plaatsen.Plaats die halte pal voor het parlement in de Wetstraat dan kunnen de politici de daad bij het woord voegen en de burger beschermen.Of moeten we het zelf gaan doen......?
  • Marc Van Den Berghe

    6 jaar geleden
    typisch voor belgië een "noodknop" wanneer zullen de problemen nu eens bij de wortel aangepakt worden... of zijn jullie te bang misschien.
  • Thierry Vansweevelt

    6 jaar geleden
    Overal moeten er blokken, knoppen, camera's, agenten, maar ho wee als je 1 grens rond het land wil.
  • Benny Deridder

    6 jaar geleden
    De halte wordt verplaatst. Een overwinning voor het gespuis, de verdere verloedering van ons patrimonium. Hoera Smet, hoera!
  • Arie Verwimp

    6 jaar geleden
    Daar moet vanaf middernacht alleen nog maar politie staan om die gangsters op te pakken..daar is geen noodknop voor nodig...of zijn de heren politie te bang om daar snachts te patrouilleren?