BELGA
Volledig scherm
© BELGA

Francken pleit voor hervorming van het Europees "inhumaan" asielbeleid

Het huidige Europese migratiebeleid is inhumaan: het stimuleert verdrinking, trekt enkel jonge, sterke mannen aan, en maakt de mensensmokkelaars immens rijk. Dat stelde staatssecretaris voor Asiel en Migratie Theo Francken (N-VA) bij de voorstelling van zijn boek 'Continent zonder Grens' in het Europees Parlement. Voor de grensbescherming kijkt hij naar Australië, voor arbeidsmigratie naar Canada en voor gezinshereniging naar Denemarken.

23 reacties

  • Jos Temmerman

    6 jaar geleden
    Opgelet, warm en koud blazer.
  • Rik Bogaert

    6 jaar geleden
    Ge doet niet anders dan pleiten Theo! Doe eens iets in de plaats van onbenullige toespraken altijd! Wees eerlijk, en geef toe dat je je job niet aankan!
  • censor

    6 jaar geleden
    een "host" writer moet wel heel speciaal zijn....
  • Conny Van den Bosch

    6 jaar geleden
    Blablabla maar verder niks. En stop met te zeggen dat het aan de andere partijen ligt die hem steeds tegenhouden want het is de NVA zelf die met deze partijen coalities sluit. Samen met het Vlaams Belang zouden ze wel degelijk iets kunnen veranderen maar nee, Bartje denkt enkel aan postjes en niet aan het Volk.
  • Luc Van Bogaert

    6 jaar geleden
    Australisch model ? Flauwe kul, Australië is een eiland ! Het boekje van Francken, trouwens geschreven door ghostwriter, is louter een publicitaire actie voor zijn partij.