Photo News
Volledig scherm
© Photo News

Kris Peeters: "Waarom bemoeit Bart De Wever zich eigenlijk met mijn privéleven?"

Antwerps CD&V-lijsttrekker en vicepremier Kris Peeters reageert in een interview met Knack op de uithalen en steken onder water van N-VA-voorzitter Bart De Wever. Die verwijst vaak naar Peeters als 'de man uit Puurs' of 'de transmigrant'. Ook over Arco blijft Peeters volharden.

270 reacties

  • luc verberght

    6 jaar geleden
    NVA is de enigste partij die naar iedereen trapt kijk eens in jullie eigen boezem ,in andere steden kibbelen ze zo niet zoals in Antwerpen en luisteren ze naar mekaar ,dus de macht hebben en willen houden is voor elke partij het belangrijkste dus ook voor NVA die dat zegt niet te claimen. Debatteert eens als volwassenen beste politici van Antwerpen gans Europa volgt dit ook.
  • Roger Geens

    6 jaar geleden
    Weet je ,van welke partij ze ook zijn ,ze gedragen zich als een bende kleine kinderen .Ik kijk naar geen enkel kiesprogramma op tv .Er zijn betere shows .
  • eric loyens

    6 jaar geleden
    Bij nva zijn er tientallen verhuist om op te kunnen komen ook zuhal in genk???eerst uw iegen rangen nakijken generaar bart en dan speken op de anderen
  • Marc Baeyens

    6 jaar geleden
    Peeters : “Waarom bemoeit Bart De Wever zich eigenlijk met mijn privéleven?” --- Omdat hij er zelf voor gekozen heeft om het in A'pen op de straatstenen te gooien.
  • Vincent De Wolf

    6 jaar geleden
    @emiel clarijs: inwoners van alle deelgemeenten, dus ook Deurne, kunnen opkomen voor het stadsbestuur. Antwerpen city zélf heeft een districtsraad. Puurs is gewoonweg zelfs geen deelgemeente van Antwerpen dus kan men vanuit hier helemaal niet opkomen voor Antwerpen. Btw. ikzelf ben verre van een nva-fan, zijn in mijn ogen volksveraders. Doch de door jou aangeboden info is pertinent onjuist!