Direct naar artikelinhoud
TV-tips

Deze topserie mag u vanavond niet missen

Deze topserie mag u vanavond niet missen
Beeld AP

Trekt u vanavond verkleed de straat op, of kruipt u liever veilig onder een dekentje in de zetel? De tv-zenders hebben vanavond alvast heel wat interessants in de aanbieding. Dit zijn onze tips.

The Handmaid’s Tale

Canvas pakt vanaf vanavond uit met het langverwachte tweede seizoen van de immens populaire dramaserie The Handmaid’s Tale. De reeks speelt zich af in een dystopische samenleving waarin vruchtbare vrouwen gedwongen worden om als dienstmaagden kinderen te krijgen voor de heersende elite.

Om 21.20 uur op Canvas

Het tweede seizoen van The Handmaid’s Tale kreeg van De Morgen liefst 5 sterren. Lees hier de recensie.

Over eten

De felgesmaakte reeks waarin Kobe Ilsen en Danira Boukhriss hardnekkige misverstanden over voeding vakkundig de wereld uit helpen, is al aan zijn derde seizoen toe. In deze eerste aflevering verdiepen Kobe en Danira zich in de wereld van het veganisme. Steeds meer Vlamingen kiezen voor een eetpatroon waarin geen plaats is voor dierlijke producten. Aan de vooravond van World Vegan Day gaan Kobe en Danira op zoek naar antwoorden. 

Over eten
Beeld VRT

Om 20.35 uur op Eén

Young Frankenstein

Halloween vanavond, en dus is het tijd om te griezelen. Young Frankenstein is een uiterst vermakelijke Frankenstein-parodie van Mel Brooks, met Gene Wilder in een van zijn beste komische rollen en Peter Boyle als weergaloos monster.

Om 18.40 uur op CAZ

The Trade

Vijfdelige documentairereeks van Matthew Heineman over de heroïnecrisis in de VS, gezien vanuit het standpunt van alle betrokkenen: telers, verslaafden, kartelbazen en ordehandhavers. In het Mexicaanse Guerrero vreest Don Miguel de concurrentie, nu hij moeite heeft om zijn papavervelden te beschermen. In Columbus, Ohio, laat de ambitieuze inspecteur Mark Edwards een wegversperring plaatsen om een heroïnedealer te klissen. En in Atlanta gaat Skyler weer bij zijn ouders wonen om af te kicken, maar een terugval dreigt het gezin uiteen te rijten.

Om 23.20 uur op Canvas

Dance as One

Dansen is weer hot. Na Dancing with the Stars op VIER start ook VTM met een nieuwe danswedstrijd. Niels Destadsbader en Nicolette van Dam gaan op zoek naar de meest synchrone danscrew van de Lage Landen.

Dance as One
Beeld rv

Om 20.35 uur op VTM