Alloo bij de Wegpolitie
Volledig scherm
Alloo bij de Wegpolitie © VTM

Deze chauffeur krijgt morgen een monsterboete van 5.500 euro in ‘Alloo bij de Wegpolitie’

TVEen transporteur krijgt morgen in ‘Alloo bij de Wegpolitie’ een megaboete van maar liefst 5.500 euro. Luk volgt in de aflevering agente Griet als die bij een doorgedreven controle van de lading van vrachtwagens botst op een truck die maar liefst 2.900 kilo te zwaar is geladen. Een kwart meer dan toegelaten. 

60 reacties

  • nicole pottier

    5 jaar geleden
    Over gans de lijn met niets in orde, boete zeer terecht, zelf geen keuring , hoe gevaarlijk is dit al op zich
  • michel De Blay

    5 jaar geleden
    Normaal gezien kan geen enkele vrachtwagen van een zandwinning wegrijden zonder over de weegbrug te passeren. Maar langs den andere kant is 2900 kg nu ook niet een wereldschokkend misdrijf hé. Tegenwoordig moeten chauffeurs zich houden aan rij-en rusttijden , allemaal heel goed ,maar wat dan met een autobestuurder die in één ruk naar Spanje bolt??
  • Ivan Dejonghe

    5 jaar geleden
    t'is wel de baas die de boete moet betalen maar de bestuurder moet wel zien dat hij in orde is zijn de bazen die zo een rijders aanmoedigen
  • Jan Van Rompaey

    5 jaar geleden
    Alleen zeer zware boetes zullen de fraudeurs verplichten om de regels te volgen. Geen medelijden met deze sjoemelaars, bedriegers. Maar Alloo wordt best van het programma gehaald. Die maakt zichzelf en de anderen alleen maar belachelijk. Hij is helemaal geen meerwaarde voor dit programma. Ik erger me aan deze man op elke gebied.
  • Marilyn Des

    5 jaar geleden
    Zeg meneer Pierre vaneylen. Ik ben ook vrachtwagenchauffeur geweest en ben nu ambtenaar; Beide groepen hebben evenveel reden tot klagen. Overal worden we uitgeperst. Spreek over iets dat kent en uw domme vooroordelen voor u.