RV
Volledig scherm
© RV

Brusselse Ring terug open voor verkeer: verlichtingspaal werd verwijderd

De Brusselse Ring werd vanavond even in beide richtingen afgesloten ter hoogte van afrit 17, Anderlecht-Industrie. Aanleiding was een verlichtingspaal in de middenberm die dreigde om te vallen. De paal werd intussen verwijderd en het verkeer kan opnieuw door. 

16 reacties

  • Conny Van den Bosch

    5 jaar geleden
    Ze hadden beter een boomsnoeier gevraagd, die had die paal mooi omgezaagd met maar hinder op 1 rijstrook.
  • Ingrid Wijns

    5 jaar geleden
    Wij waren één van de vele gelukkigen die 3u soms stapvoets - meer stilgestaan hebben tussen Halle en Dilbeek, vooral dankzij die genieën die denken dat over de pechstrook, rechtdoor de parking van het tankstation, de file te kunnen omzeilen. Pech want op het eind stonden ze zelf in de file om opnieuw in de file van de Ring te kunnen invoegen. Moraal: file is file heb geduld en creëer er zelf geen extra.
  • Marc Geerts

    5 jaar geleden
    Amai seg wat een wereldnieuws...maar is het niet de bedoeling dat die blijven recht staan, of gebeuren er geen controles? Job ernstig nemen aan deze verantwoordelijken. Mag en kan niet zo maar gebeuren.
  • Thierry Vansweevelt

    5 jaar geleden
    brussel brokkelt langzaam af
  • Freddy Madou

    5 jaar geleden
    Waar waren de mannen die het infrastructuur moeten onderhouden, werken die enkel de feestdagen, dat zijn ook de beste betaalde dagen .