Photo News
Volledig scherm
© Photo News

Wat nu met Luc Devroe op Anderlecht? Coucke wil hem niet laten vallen, maar wil hij zelf nog wel blijven?

AnderlechtDe beloofde hervormingen van Marc Coucke krijgen vorm. Michael Verschueren (48), zoon van de iconische ‘Mister Michel’, moet de nieuwe sportieve lijn bepalen. Enter het lang gemiste Anderlecht-DNA.

46 reacties

  • Marc LInden

    5 jaar geleden
    natuurlijk geen papa's kindje....ehhh hoe is hij aan dit jobke geraakt
  • Gaston Foubert

    5 jaar geleden
    Bij het minste artikel over RSCA staat er een ganse batterij boeren klaar om kritiek te uiten. Krijgt clubke klop dan zie je ze niet; zijn die dan met verlof of liggen ze ziek in bed? Of RSCA koopt om, zonder bezoek aan de scheids onder de rust, of ze zwaaien met zwart geld. Veeg zelf voor eigen deur boerkes.
  • Marc Ledure

    5 jaar geleden
    Waar gaat hij anders gaat ??? Nen andere ploeg naar de kl....ten gaan helpen.
  • Gilbert Vermeersch

    5 jaar geleden
    Anderlecht kan het nog moeilijk krijgen ..in het nieuwe schandaal. Sportief wens ik hen het beste toe zodat we meer Europese punten verzamelen.
  • Anoniem

    5 jaar geleden
    wat een zever allemaal,voetbal is als een bedrijf,Coucke is de baas,en ik ben geen voorstander van belgisch voetbal dus neutraal,maar als een bedrijf niet goed levert,en het ligt aan een werknemer,en wordt als dusdanig zo ook bevonden ,wel dan krijgt die werknemer de bons ,JA,of verliezen jullie allemaal graag je job door een man,ik dacht het niet,zodus vervangen ander en hopelijk beter,zet dit nu om in voetbal