EPA
Volledig scherm
© EPA

Migrantenkaravaan kijkt aan tegen protesten in Tijuana

Van de zogenaamde 'migrantenkaravaan' die al enkele weken onderweg is vanuit Midden-Amerika naar de Verenigde Staten, zijn intussen enkele duizenden mensen aangekomen in Tijuana, net voor de Amerikaanse grens. De Amerikaanse president Donald Trump waarschuwde al dat ze niet welkom zijn in de VS en nu kijken deze mensen ook in Tijuana aan tegen protesten.

10 reacties

  • Danny Jean

    5 jaar geleden
    Benieuwd hoe dit afloopt....
  • joseph verbeke

    5 jaar geleden
    Eigenaardig,waarom willen die allemaal naar de VS dat hier in het westen altijd als een oorlogszuchtig kapitalistisch asociaal decadent land afgeschilderd wordt?Er zijn toch andere landen in midden en zuid Amerika waar ze naartoe zouden kunnen gaan?Bijvoorbeeld Cuba,Venezuela, Bolivia die hier door uiterst linkse partijen als proletarische paradijzen beschreven worden ...
  • Lode Eelens

    5 jaar geleden
    Dit had je zo zien aankomen. Die metershoge muur op de grens wilde al verhinderen dat Mexicanen de grens overstaken. Laat staan dat daar mensen uit andere Zuid -Amerikaanse landen bij gaan aanschuiven. Dat komt niet goed hoor. Trump hoefde geen leger te sturen. De Mexicanen lossen dit wel op en gaan eerst aan zichzelf denken.
  • Lutgard Crombez

    5 jaar geleden
    Kunnen die mensen in hun thuisland niet eens samenspannen en iets uit de grond stampen om te overleven. Elders zullen ze ook geen werk krijgen/vinden of toch niet allemaal. En als ze in hun thuisland al in armoede leven, waarom maken ze dan nog zoveel kindjes?
  • Patrick Weyers

    5 jaar geleden
    De burgemeester daar weet welk caliber mensen er in zijn stad zijn aangekomen. Onze hoog opgeleide politici van België en de EU weten dat na al die jaren nog niet.