La Libre
Volledig scherm
© La Libre

Tweede nacht op rij relletjes in Charleroi: “Hun doel is om winkels te plunderen”

Gele hesjesVoor de tweede opeenvolgende nacht zijn in Charleroi relletjes ontstaan. Het gaat om amokmakers die de actie tegen de hoge brandstofprijzen misbruiken om keet te schoppen. De ‘gele hesjes’ voeren intussen op meerdere plaatsen in het zuiden van het land opnieuw actie. Er is sprake van verschillende filterblokkades. 

180 reacties

  • Marc Baeyens

    5 jaar geleden
    Van anarchisme mag men niet spreken volgens de woordvoerders van de 'sociale' media en al wat links is. Zij moeten immers geen verantwoording afleggen aan de gedupeerde burgers.
  • Ston Dw

    5 jaar geleden
    Dit is niet meer betogen, maar gewoon vernielen en dat is schandalig, en die ze op pakken moeten ze een gevangenisstraf geven en een flinke boete !!!!!
  • Gerd Van nieuwenhove

    5 jaar geleden
    Dit is nog maar een begin ... De bevolking pikt het graaien niet meer ! En onze politiekers e doen rustig voort ?
  • zeki altin

    5 jaar geleden
    Denk dat bevolking het kotsmoe is... alles word duurder en je word zo belast .... zelf hebben ze mooi praten die dikoppen.... bevolking is ten einde raad door onbekwaam politiekers...
  • Filip Vanlaeken

    5 jaar geleden
    Met biljartbal of bsksteen baar poltie smijten is mi poging tot moord. Daarbij nog wat bendevorming en men mag ze voor part allemaal arresteren. Neem dna af, onderzoek bilharrballen en stenen en 15jr minimum voor een DNA-match , zonder kans op vervroegde vrijlating.