Mathieu van der Poel kroonde zich dit jaar tot Nederlands kampioen op de weg.
Volledig scherm
Mathieu van der Poel kroonde zich dit jaar tot Nederlands kampioen op de weg. © Photo News

Wegvoorjaar van Mathieu van der Poel krijgt stilaan vorm: Dwars door Vlaanderen past in de plannen

WielrennenWél Dwars door Vlaanderen, geen Strade Bianche. De kans dat Mathieu van der Poel op zaterdag 2 maart in Gent aan de start van de Omloop staat is eveneens groot. En dan wordt het nog kiezen tussen E3 Harelbeke en Gent-Wevelgem. Het klassieke wegprogramma van Van der Poel krijgt stilaan vorm. Half december worden de laatste knopen doorgehakt.

8 reacties

  • Julien Verhaeghe

    5 jaar geleden
    vader vaderpoel zei wout ademde haast niet tijdens wk wat zegt hij nu van Mathieu ik denk dat alles stil ligt bij hem nie normaal
  • Jan Timmermans

    5 jaar geleden
    Laat je de kop niet gek maken Matje en luister goed naar je lijf. Vosje dacht ook dat het niet op kon en haalt nog met moeite een bij haar passend niveau door in het verleden veel te veel te koersen in allerlei disciplines.
  • Ongeveer Precies

    5 jaar geleden
    De komende jaren alles nog in dienst van de mtb-campagne. De haters zullen je (lekker makkelijk) betichten van lafheid, hij durft niet in de grote koersen. De echte liefhebber weet wel beter, die Olympische medaille gloort aan de horizon. Daar mogen de klassiekers nog wel een poosje voor wijken. Die tijd komt nog wel.
  • Avril Pencée

    5 jaar geleden
    In de Strade ben 'k zeker van zou ie ferm op zijn klotekes krijgen van de Wout.
  • Pat Debal

    5 jaar geleden
    Dat zou mooi zijn al een paar klassiekers rijden met hulp van getalenteerde wielrenners