AFP
Volledig scherm
© AFP

Stoeltjescarrousel in Formule 1 gestopt met draaien: wie zit waar in 2019?

Formule 1Vijf nieuwe namen, acht positiewisselingen. De grid van de Formule 1 ziet er in 2019 heel anders uit dan dit jaar. Maar wie zijn die nieuwe gezichten en wie schuift een paar plekken op bij de startopstelling?

9 reacties

  • rudi van dijck

    5 jaar geleden
    er zijn gewoon te weinig teams!! er zijn wel 2 nieuwe teams die klaar staan om in de F1 te starten!! maar krijgen van de FIA geen licentie, wegens geruchten!?!? nochtans zouden 4 extra wagens op de grid wel welkom zijn. nu gaat er gewoon teveel talent verloren
  • Peter Thys

    5 jaar geleden
    ooit moest men rijden/kwalificeren om te mogen deelnemen.Er waren wagens/teams teveel om allen aan de start te komen, een zestal wagens meer(of een derde wagen per team meer voorbehouden voor een talentrijke nieuwkomer/of iemand die in het verleden geen kans kreeg)zouden zoals in het verleden niet teveel zijn !
  • Marko Decandt

    5 jaar geleden
    Van mij mochten ze Bottas ook vervangen. Door Ocon bijvoorbeeld. Bottas heeft echt niets laten zien dit seizoen. Van de eerste gewoonlijke 6, was hij vaak de 6de en dat met volgens mij toch de beste wagen voor het grootste deel van het seizoen.
  • Tom Van Mechelen

    5 jaar geleden
    Ben benieuwd naar Renault en Sauber! En het WK brokken-maken...dat zal wel weer voor onze Nederlandse vriend worden.
  • Ineke Visser

    5 jaar geleden
    Jos: Alonso en Stoffel rijden volgend jaar niet meer in de F1! dus is snap je opmerking niet.