VTM NIEUWS
Volledig scherm
© VTM NIEUWS

Gesprek president Macron met Saudische kroonprins gelekt: “Ik maak me zorgen”

Tijdens de G20-top in Buenos Aires waren alle ogen gericht op de Saudische kroonprins Mohammed bin Salman en zijn rol in de moord op journalist Jamal Khashoggi. De Franse president Emmanuel Macron sprak hem erover aan in de wandelgangen, zoals te zien is op deze gelekte videobeelden. Wie hun gesprek filmde, is niet duidelijk.

53 reacties

  • gina duribreux

    5 jaar geleden
    ges^reken met moordenaar dat kan schaamteloos is dit Europa dat bevolking wil Europa barst met zo mensen als leiders
  • Frank De Rycke

    5 jaar geleden
    Tjah Macron ...die kerel lacht je gewoonweg uit en jij weet de ware reden net zoals jij dit met de Europese bevolking doet , chanteren maar die kerel zijn wapen (olie) is toch het grootst , je hangt aan zijn lippen !!
  • Frank Bolle

    5 jaar geleden
    Tja, mensen openlijk laten vermoorden is geen problem voor Verhofstadt of Macron. Maar die stoute Orban, die moeten we wel aanpakken en Italie ook.
  • joseph verbeke

    5 jaar geleden
    Toch eigenaardig die Franse presidenten.Ze maken reclame tijdens de verkiezingen dat ze dit en dat zullen doen voor de bevolking en eens aan de macht denken ze nog altijd de grote wijze man te moeten uithangen op internationaal vlak!Van Macron zijn beloofde horizontale politiek is nog niet veel in huis gekomen!
  • Jen Carrago

    5 jaar geleden
    Die staat Macron gewoon uit te lachen