Bart De Pauw
Volledig scherm
Bart De Pauw © VTM

Enveloppe over Bart De Pauw blijft voorlopig verzegeld

De enveloppe met gegevens en verklaringen van de vrouwen die bij de VRT-preventieadviseur klaagden over grensoverschrijdend gedrag van tv-presentator Bart De Pauw blijft voorlopig verzegeld. Dat heeft de Antwerpse kamer van inbeschuldigingstelling vandaag beslist.

17 reacties

  • nina deyrne

    5 jaar geleden
    Ben strubbe precies ook niet goed opgelet of je weet er gewoon niks van. Die boel is nooit tussen de vrt en de pauw gebleven, journalisten waren al aan het rondbellen naar mensen rond hem met allerlei vragen, het was een kwestie van tijd eer er een artikel verscheen. Hij had besloten dat oordeel voor te zijn in hoop dat de mensen naar hem zouden luusteren vooraleer ze de gazet open te doen. Opeens toch een andere nuance, nietwaar?
  • Leopold Vanhoof

    5 jaar geleden
    Voor Paul Vandendriessche was men blijkbaar veel milder. Is nog altijd senator en stond op de kieslijst de laatste keer bij de verkiezingen.
  • Freek De Meyer

    5 jaar geleden
    Wacht, dus ze hebben nog niet eens alle betrokkenen gehoord??? Wat hebben ze eigenlijk in al die tijd gedaan??
  • Dorine Thienpont

    5 jaar geleden
    Ik vind dit zeer frustrerend in Bart zijn plaats... Klachten kunnen maar bekendmaking o wee... Schuld of onschuld beide partijen moeten elkaar in de ogen durven kijken en aanspreken... Zoiets maakt een mens gek
  • andre vanwaeyenberghe

    5 jaar geleden
    Ongeacht wat er al dan niet is gebeurd vind ik dat als iemand beschuldigd wordt hij het recht heeft te weten wat hem ten laste wordt gelegd. De klagers beschermen ok.