Ivana Smit
Volledig scherm
Ivana Smit © Facebook

“Amerikaans koppel keek toe hoe Belgisch-Nederlandse model Ivana Smit stierf”

Alex en Luna Johnson hebben het Belgisch-Nederlandse model Ivana Smit (19) mogelijk zien sterven. Dat betoogt de advocaat van de familie Smit, Sankara Nair, vandaag in zijn schriftelijke slotpleidooi voor de rechtbank in Maleisië. Als het Amerikaanse echtpaar veroordeeld wordt, wacht het tien jaar celstraf.

5 reacties

  • Annique vantorre

    5 jaar geleden
    dit is allemaal vijgen na Pasen; ze zijn vakkundig uit de wind gezet en men heeft hen het land uit gelaten; nooit zullen ze gestraft of uitgeleverd worden; verschrikkelijk voor de familie van het meisje, zeker omdat niet eens zeker is of ze wel zelf drugs nam.
  • vangeel guido

    5 jaar geleden
    De juiste straf was dat al het geld en bezittingen van deze moordenaars naar de ouders van het slachtoffer gaan.En deze mensen mochten niet meer met rijkdom mogen omgaan.Ze hebben met het slachtoffer een gevaarlijk spel gespeeld en het lijkt me zo dat ze het bewust deden.
  • jean petermans

    5 jaar geleden
    Die zullen nooit een proces krijgen, omdat ze niet uitgeleverd zullen worden.
  • karima etalei

    5 jaar geleden
    Ze zullen de echte waarheid nooit niet kennen helaas, alles is gewoon in de doofpot gestoken. De politie hebben zoveel fouten gemaakt
  • Anthony van der Borght

    5 jaar geleden
    10 jaar voor een dood dat is niet genoeg.. iemand het leven afnemen dat is niet genoeg gestraft ik weet niet hoe het daar gaat maar als hij de helft van de straf doet is het veel