Photo News
Volledig scherm
© Photo News

Trump: “De Fed is het enige probleem van onze economie”

buitenlandDe Federal Reserve is volgens de Amerikaanse president Donald Trump het enige probleem van de economie in zijn land. Dat schreef de president op Twitter. 

10 reacties

  • Francis smet

    5 jaar geleden
    Had Trump geen financiële steun gekregen van Rusland na zijn faillisementen ( dus in zaken doen is hij ook niet zo’n groot licht zoals hij laat uitschijnen) dan hadden we over den Donald niet meer gepraat en was hij nooit President geworden. Men heeft de VS aan een narcist gegeven. Tijd dat men ginder ingrijpt.
  • ivan de ridder

    5 jaar geleden
    En hij twitterde er verder op los. Iedereen is het probleem behalve hijzelf. Misschien stoppen met de economie de fnuiken door zijn van de pot gerukte handelsoorlog ? Het stable genius had zich beter binnen zijn eigen stal bezig gehouden.
  • Guido Pintens

    5 jaar geleden
    de ramp is dat hij zelf niet beseft dat HIJ vooral het probleem is van de verslechterende wereldeconomie. En dat gaat ook ONS serieus pijn doen. Alleen maar te hopen dat zijn fervente supporters de eersten zullen zijn die het ondervinden. De vraag is niet of, maar wanneer
  • Peter Bonacasa

    5 jaar geleden
    Dus niet de idiote handelsoorlogen waardoor er al twee keer steun verleend is aan de boeren, die de bedrijven naar het buitenland laat vluchten,... Het is de Eed. Mislukte businessman...
  • stijn rogiers

    5 jaar geleden
    Japan heeft dat probleem. Massaal bulletkredieten aan lage rente maar kapitaal geraakt niet terugbetaald