© Nubikk

Deze drie sneakers passen bij je hele kleerkast

Feit: je kan nooit genoeg sneakers hebben. Op zoek naar een tijdloos paar dat je eindeloos kan combineren? Deze sneakers passen bij je hele kleerkast!

cityfashion

Anno 2019 een klassieker: de witte sneaker

Het manusje-van-alles onder de sneakers? Witte exemplaren. Onder een jeans met donkere of lichte wassing, geklede chino of opvallend kostuum…Met een (propere!) witte sneaker zit je altijd goed. Tip: vervang regelmatig de schoenveters voor een nette look.

Geklede sneakers

Een geklede sneaker kan zeker dienst doen als alternatief voor een derby of kostuumschoen. Investeer in een musthave in een effen kleur (zwart, wit, blauw of cognacbruin bijvoorbeeld) zonder te veel opvallende details. Kies voor een sneaker met ietwat puntige tip, dat staat stijlvoller dan een ronde.

Een vleugje kleur

Raar, maar waar: ook een gekleurd exemplaar kan je vaker combineren dan je denkt. De jeans-en-T-shirt outfit krijgt plots veel meer allure wanneer je combineert met een echte eyecatcher. Toch maar kiezen voor een iets feller paar deze soldenperiode?

Deze vier schoenen scoor je in de solden

© Dr. Martens

Vrouwen staan bekend om hun schoenenfascinatie, maar ook mannen kunnen beter meer dan een paar achter de hand hebben. Van klassieke kostuumschoen tot sportieve sneaker: deze schoenen scoor je in de solden!

Preppy mocassins

De schoenentrend die we ook dit voorjaar overal gaan zien? Mocassins. Onder een chino, opgerolde jeans of geklede short in de zomer, het kan zeker geen kwaad om te investeren in een paar instappers tijdens de solden.

Klassieke kostuumschoenen

Als je slechts wil investeren in één paar schoenen, kies dan voor een paar stijlvolle kostuumschoenen. Tip: kies voor een lederen schoen in een neutrale kleur, zo heb je eindeloos veel combinatiemogelijkheden met de rest van je garderobe.

Sportieve sneakers

Een té sportief model (denk typische witte gympen of opzichtige loopschoenen) is een no-go. Je gaat tijdens de solden beter op zoek naar een gekleed model uit leer of stevig canvas in een neutrale kleur of subtiele print.

Stoere laarzen

Brede veters, dikke zolen en stevig materiaal…Dat zijn de kenmerken van een stijlvol paar stoere laarzen. Zwarte, beige of cognac exemplaren met een minimum aan details zorgen voor een mannelijke look. Winterse investering? Check!

Drie keer anders: de coltrui

© Thomas Maine

Leuke date, gezellig tafelen met vrienden of meeting op de planning? Met een coltrui straal je altijd pure klasse en stijl uit. Zo stijl je jouw exemplaar op drie verschillende manieren!

Sportief met jeans en sneakers

Een coltrui heeft onterecht het imago van een nogal braaf kledingstuk. Het is perfect mogelijk om je item een stuk minder formeel te dragen dan hoe je zou denken. Hoe dan? Combineer met een jeans met donkere wassing, sneakers en bomberjack voor een geslaagde, sportieve look!

Preppy met een chino

Met een coltrui ben je zeker dat je een tijdloze, stijlvolle look kan samenstellen. Met een lange mantel, chino in een basic kleur en een paar leren veterschoenen (of instappers wanneer het weer dit toelaat) zit je altijd goed.

Vervang je hemd door een coltrui

Een man in pak, dat blijft ook bij ons topfavoriet. Toch kan het geen kwaad om een flinke switch in je outfit uit te proberen. Vervang je witte overhemd eens door een coltrui! Zowel bij een kostuum met drukke print als eentje in een neutrale kleur zorgt deze verrassende toets voor een flinke dosis ‘gentleman’.

Aangeboden door onze partners

Hoofdpunten

Aangeboden door onze partners

Beste van Plus

Lees meer