Rv
Volledig scherm
© Rv

Peuter kruipt uit pick-uptruck en stapt met handen omhoog op gewapende agenten af

BizarOpmerkelijke beelden uit Tallahassee (Florida): een peuter kruipt eigenhandig uit een pick-uptruck en stapt met de handen omhoog op gewapende agenten af. Even tevoren had ze haar vader net hetzelfde zien doen toen die gearresteerd werd. Op het eerste zicht lijkt het alsof het meisje onder schot gehouden wordt, maar de bodycam van een agent geeft een andere versie van de feiten.

13 reacties

  • Dirk Moermans

    5 jaar geleden
    Wel een super reactie van de agent in de auto:-)
  • Peter Buyck

    5 jaar geleden
    Voor de peuter is het gewoon 'papa en mama nadoen'. Uiteraard heb je politiehaters die allerhande verwijten naar de politie slingeren maar zelf met een wapen in hun handtas of broekzak rondlopen met kinderen in de buurt... Trouwens de flikken hebben op geen enkel ogenblik hun wapen op de peuter.
  • mich lee

    5 jaar geleden
    De politie aan de schandpaal nagelen terwijl er op de achterbank naast de kinderen een luchtdrukpistool lag? Daarmee kan je ook iemand doden, en zeker voor kinderen kunnen de gevolgen groot zijn.
  • Charlie Sieber

    5 jaar geleden
    Het eerste wat ik geleerd heb in Amerika, is als je door een agent wordt aangehouden ( of het terecht is of niet) je volledige medewerking geven. Luisteren en doen wat ze vragen, ten alle tijden.
  • Bianca Deantje Kyan Tiana

    5 jaar geleden
    Tuurlijk niet het meisje weet niet beter en de agenten gaan geen klein meisje onder schot houden he dat zou de klucht zijn