LOS ANGELES - Presentatrice Ellen DeGeneres heeft één familie wel erg blij gemaakt: tijdens haar show gaf ze hen een miljoen dollar, de grootste prijs die ze ooit heeft uitgedeeld. De fans, Christi en Robert Daniels en hun vier zoontjes, kregen afgelopen november al cadeaus zoals een nieuwe televisie en vliegtickets.
Volledig scherm
LOS ANGELES - Presentatrice Ellen DeGeneres heeft één familie wel erg blij gemaakt: tijdens haar show gaf ze hen een miljoen dollar, de grootste prijs die ze ooit heeft uitgedeeld. De fans, Christi en Robert Daniels en hun vier zoontjes, kregen afgelopen november al cadeaus zoals een nieuwe televisie en vliegtickets. © EPA

Nietsvermoedend gezin krijgt 1 miljoen dollar van Ellen DeGeneres

ShowbizzPresentatrice Ellen DeGeneres (61) was in een genereuze bui tijdens haar talkshow deze week. Een nietsvermoedende familie kreeg 1 miljoen dollar (€ 881.854) cadeau. 

1 reactie

  • Marleen Maes

    5 jaar geleden
    Super he echt maar is ook een super madame hoor
  1. 
Net 73, maar Danni Heylen denkt er niet aan om met pensioen te gaan: “Dierbare collega’s zullen wel aangeven als ik beter stop”
    Play
    Showbits
    4

    Net 73, maar Danni Heylen denkt er niet aan om met pensioen te gaan: “Dierbare collega’s zullen wel aangeven als ik beter stop”

    Zondag mocht Danni Heylen 73 kaarsjes uitblazen, maar aan stoppen met werken denkt de actrice nog lang niet. “Zo lang het hoofd en het lichaam mee wil, gaat iemand die acteert niet met pensioen”, vertelt ze fier. Ook toen in 2011 na 21 jaar een einde kwam aan ‘F.C. De Kampioenen’, zat Danni allesbehalve in zak en as. Theatermakers casten haar bij de vleet voor nieuwe producties en dat maakt dat haar agenda tot juni 2025 goed vol staat. Waarom ze nog zo graag blijft acteren? En waarom er nooit een theaterversie van ‘F.C. De Kampioenen’ kwam? Je komt het te weten in deze nieuwe Showbits.
  2. KIJK. Justin Timberlake doet monden openvallen wanneer podium gaat zweven en kantelen
    Play
    Celebrities

    KIJK. Justin Timberlake doet monden openvallen wanneer podium gaat zweven en kantelen

    Justin Timberlake (43) heeft z'n ‘Forget Tomorrow World Tour’ afgetrapt in Vancouver. Vooral het zwevende podium van de zanger deed de monden openvallen bij heel wat fans. Terwijl hij z'n hit ‘Mirrors’ zong, zat Timberlake vast in een veiligheidsharnas op een platform dat heen en weer schommelde. Op het einde van het nummer klapte het podium weer dicht. “Straf dat hij niet naar beneden is gedonderd", klonk het bij de fans. Op 3 en 4 augustus toont de zanger z'n kunstjes in het Antwerpse Sportpaleis.