Appartementen in nieuwbouwproject.
Volledig scherm
Appartementen in nieuwbouwproject. © De Nieuwe Molens

Gent is duurste stad voor een appartement, Leuven voor een huis

Woon.In Gent betaal je gemiddeld 256.786 euro voor een appartement. Geen enkele andere Vlaamse provinciestad is duurder. Leuven is dan weer de meest prijzige stad voor een huis. Daar verandert een woning gemiddeld voor 362.800 euro van eigenaar.

12 reacties

  • Tim Peeters

    5 jaar geleden
    Och jongens toch ik woon in de zeer populaire noordrand van.brussel waar gemeenten als Asse,Merchtem,Opwijk onder vallen .in deze zeer populaire gemeenten zie ik al jaren zeer veel huizen zeer lang te koop staan.mensen overschatten de waarde van hun woningen met gemiddelde overwaarde tussen de 50000 tot 100000 euro.komt er bij dat er een massa appartementen bijkomen die zo absurd zijn van vraagprijs dit zeer zeker moet mislopen.laat je geen makelaarsleugens wijsmaken.
  • thomas janssens

    5 jaar geleden
    Leuven is zo klein dat het logisch is dat het erg duur wordt. Met een gewoon loon en zonder geld van je ouders kan je bijna niets kopen. Om nu de "sossen" te beschuldigen is weer lekker kort door de bocht..alsof een rechts beleid mensen zou helpen.
  • alain lammens

    5 jaar geleden
    Dergelijke nieuws brengen is nefast voor een grote groep potentiële kopers. De verkoper van kleine appartementen, studio's, huisjes richt zich naar deze prijsmeldingen. De overheid zou neutrale deskundigen moeten aanbieden welke een taxatie kunnen stellen over de verkoopwaarde van een woning volgens de criteria, oppervlakte, omgeving, comfort, staat van het gebouw, certificaten, keuringen .....
  • Paul Lauwers

    5 jaar geleden
    Op die manier houd je de armeren en migranten buiten. Kan je als burgemeester lekker uitpakken met de slogan dat je dat migranten probleem niet hebt zoals bv. Antwerpen. En de sossen geloven dat nog ook.
  • Gino Denil

    5 jaar geleden
    Een goede reden dus om niet in de steden te gaan wonen. Op het platteland kan je ook nog wat groenten kweken, kippen houden en hoef je geen geld uit te geven om ergens de stadsgeur te laten uitwaaien.