RV
Volledig scherm
© RV

Hebben Rodanya en Morgan uit ‘Temptation’ per ongeluk de toekomst van hun relatie verklapt?

TVHebben Rodanya en Morgan de ultieme relatietest op ‘Temptation Island’ overleefd? Bij De Telegraaf zijn ze er zeker van. Een redactrice vond op de Instagrampagina’s van de twee foto’s die doen uitschijnen dat ze nog met elkaar optrekken.

0 reacties

  1. “Er kwam oud verdriet naar boven. Dat heb ik nu kunnen loslaten”: Axel Daeseleire gaf zich (letterlijk) bloot tijdens tantrasessie
    PREMIUM
    TV

    “Er kwam oud verdriet naar boven. Dat heb ik nu kunnen loslaten”: Axel Daeseleire gaf zich (letterlijk) bloot tijdens tantrases­sie

    Toen Axel Daeseleire (55) zijn meest persoonlijke reeks van ‘Axel gaat binnen’ aankondigde, méénde hij het ook. De programmamaker maakte indruk toen hij in de recentste aflevering volledig naakt ging, als dank voor de tantrasessie die hij mocht ervaren. Daarnaast toonde hij ook ongeremd zijn emoties toen onverwerkte gevoelens naar boven kwamen. Axel legt onomwonden uit hoe hij tantra beleeft, waarom het niet zomaar een ‘orgie’ of sekte is en waarom hij zich letterlijk blootgaf. “Ik ga al meer dan 10 jaar naar een psycholoog, maar hier kom je echt tot de essentie.”
  2. Regisseur ‘Máxima’ had ophef over seksscènes niet verwacht: “De koning en koningin moesten daar toch mee beginnen om dochters te krijgen”
    TV

    Regisseur ‘Máxima’ had ophef over seksscènes niet verwacht: “De koning en koningin moesten daar toch mee beginnen om dochters te krijgen”

    Al in de eerste aflevering van de prestigieuze fictiereeks ‘Máxima’ duiken Máxima en Willem-Alexander samen in bed. En die seksscène kan meteen op heel wat commentaar rekenen. “Het is alsof je naar je ouders kijkt die seks hebben”, klinkt het online. Toch had regisseur Joosje Duk die kritiek niet verwacht. “Ik ben zelf niet zo preuts”, vertelt ze aan AD.nl.