De Amerikaanse president Donald Trump
Volledig scherm
De Amerikaanse president Donald Trump © Photo News

Trump wil af van handelsdeal met India en Turkije

buitenlandDe Amerikaanse president Donald Trump dreigt bepaalde vrijhandelsafspraken met India en Turkije te beëindigen. Die landen mogen nu nog in het kader van een ontwikkelingsprogramma duizenden soorten goederen naar de Verenigde Staten exporteren zonder heffingen te betalen, maar daar wil het Witte Huis van af.

7 reacties

  • Marc Croonen

    5 jaar geleden
    Zolang je met iedereen deals hebt, heb je niets te zeggen en lachen ze met u ,Trump weet wel wat hij doet ,zijn economie groeit en groeit ! Heeft de laatste 30 jaar daar anders geweest .
  • Lucien Switten

    5 jaar geleden
    Groot gelijk, India is met China de snelst groeiende CO2-producent, en 5de in de rij, dat is geen ontwikkelingsland meer.
  • ivan de ridder

    5 jaar geleden
    Van de ene handelspartner naar de andere. Alles is een 'bad deal' tenzij Trump zelf iets (niet noodzakelijk beters) in elkaar geflanst heeft. De enigen die hier uiteindelijk voor betalen zijn de consument zelf en de economie in zijn geheel.
  • René Mattyns

    5 jaar geleden
    Sinterklaas spelen kennen ze hier ook, alsof het allemaal kan blijven duren dat een ander moet bijspringen omdat het voor enkelen zou blijven draaien, want om mensen gaat het niet.
  • Micheline Gevers

    5 jaar geleden
    En het wordt steeds duurder voor de doorsnee Amerikaan.