De praalwagen van carnavalsgroep De Vismooil'n.
Volledig scherm
De praalwagen van carnavalsgroep De Vismooil'n. © Rutger Lievens

Europese Commissie over praalwagen Aalsterse carnavalsgroep: “Ondenkbaar dat deze beelden paraderen in Europese straten”

In een reactie op de klacht van Joodse organisaties tegen de Aalsterse carnavalsgroep De Vismooil’n heeft de Europese Commissie vandaag onderstreept hoeveel belang ze hecht aan de strijd tegen alle vormen van antisemitisme. “Het is ondenkbaar dat deze beelden paraderen in Europese straten”, zei de woordvoerder.

48 reacties

  • Geert Vlasschaert

    5 jaar geleden
    De meeste mensen kennen Aalst carnaval niet, laat staan dat ze de humor van Aalst carnaval kunnen begrijpen! Europa moet zich hier niet moeien, het kan zichzelf niet eens in de hand houden.
  • Luc Van den Bulcke

    5 jaar geleden
    Wat betreft de EU kan ik enkel maar zeggen dat ze zich met belangrijke zaken moeten bezighouden ofwel verder blijven slapen met hun overbetaalde politici! Brexit, immigratie, verlooching van onze Europese cultuur, moet ik verder gaan?
  • Eddy Van De Velde

    5 jaar geleden
    Waar moeit Europa zich mee? Hebben waarschijnlijk geen enkel idee waar carnaval Aalst om draait.
  • Kurt De coninck

    5 jaar geleden
    Europa heeft gelijk!op dinsdag zelfs een hele stoet gezien waarmee ze jeanetten uitlachen!en de flikken met gele hesjes aan!waar gaat dit eindigen,in Aalst zijn ze zelfs van plan om dit volgend jaar weer te doen he
  • claude sanders

    5 jaar geleden
    Oei opgepast in Aalst wandelt je in Europese straten !!! het wordt hoog tijd dat dit alles stopt met hun bemoeienissen en dat de burgers terug kunnen gaan naar de tijd dat alles nog kon en mocht.Mag ik nog ademen Europa, gisteren ook het debat gezien op Canvas met VAN DEN BREMPT ,zielig, als dit onze vertegenwoordigers zijn, ik ben niet voor het Vlaams Belang en toch heeft VAN GRIEKEN een punt.