Minister van Justitie Koen Geens (CD&V) en N-VA-voorzitter Bart De Wever.
Volledig scherm
Minister van Justitie Koen Geens (CD&V) en N-VA-voorzitter Bart De Wever. © Belga

N-VA kop van Jut op provinciaal congres van CD&V

"Met dertig partijleden zoals Eric Van Rompuy haalde de CD&V momenteel 40 procent in de peilingen". Dat zei Justitieminister Koen Geens tijdens een huldiging van de afscheidnemende politicus. Niet alleen werd hulde gebracht aan Van Rompuy, ook werd N-VA en een recente uitspraak van Bart De Wever fel bekritiseerd op het provinciaal partijcongres van CD&V: “N-VA wil niet alleen het land, maar de samenleving splitsen”. 

21 reacties

  • florence vermeulen

    5 jaar geleden
    hoeveel bedraagt zijn oprot premie???
  • Vera Bres

    5 jaar geleden
    deze man bezit echt een top talent , niets bewezen ,niets gedaan en toch op zijn postje kunnen blijven zitten en zooooveeel jaren , je moet het maar kunnen , ja een top talent heeft hij.
  • Franc saas

    5 jaar geleden
    Dit is nu eens de man die niets ,maar dan ook helemaal niets heeft gedaan , domme uitspraken en niets pos. heeft teweeg gebracht ...ja zijn broek misschien versleten ,nu gaat hij een dik pensioen krijgen , de schande voor bij.
  • An Peeters

    5 jaar geleden
    Van Rompaey is zo gefrustreerd als iets, buiten kritiek op N-VA komt er al jaren niks zinnigs uit. En Geens op vlak van justitie is er niet veel gebeurd aan de lange wachtlijsten, tekort aan advocaten, tekort aan plaatsen in gevangenissen, agressie etc. Het is toch erg voor CD&V, jaren aan de macht en nu niet kunnen verdragen dat ze plaats moeten maken. Ik begrijp trouwens niet waar CD&V voor staat
  • Hans Loos

    5 jaar geleden
    36 jaar daar gezeten ! Gezeten ! En nog dik betaald ! Het zit goed in België , allee toch voor hem !