© Instagram

Nieuwe Photoshop-blunder: zie jij wat er mis is met Kourtney Kardashian op deze foto?

Afgelopen zondag ging het zestiende seizoen van ‘Keeping Up With The Kardashians’ in première in de Verenigde Staten. Om de start ervan aan te kondigen, deelde Kim Kardashian een familiefoto op Instagram. Daarop scheelt er iets aan de voet van Kourtney Kardashian...

vwh

Fans vinden dat er verschillende dingen niet kloppen met het beeld. Het onderlichaam van Khloé Kardashian zit onder een zijden bedsprei, maar volgens kritische kijkers oogt de pose heel onnatuurlijk en lijkt het alsof ze enkel haar romp digitaal in de foto hebben geplakt. Critici twijfelen ook of topmodel Kendall Jenner bij de shoot aanwezig was, omdat het eruitziet alsof ze achteraf met Photoshop aan de groepsfoto werd toegevoegd.

Maar de overduidelijke blunder vinden we bij de oudste Kardashian-zus Kourtney. Haar voeten werden bewerkt en in alle nonchalance kreeg ze meer tenen dan ze in werkelijkheid heeft. Aan haar linkervoet zit een bobbeltje te veel, waardoor je zou kunnen denken dat ze twee grote tenen heeft naast elkaar.

Het is niet de eerste keer dat de Kardashians opvallen door flagrant geknutsel met Photoshop. Vorige zomer knoeide Kim zelf nog met het programma. Ze maakte een foto smaller om zo ook haar taille te versmallen. Ze vergat wel dat de geparkeerde auto op de achtergrond werd samengeduwd en na het bewerken meer op een vuilnisbak dan een voertuig leek.

Aangeboden door onze partners

Hoofdpunten

Aangeboden door onze partners

Beste van Plus

Lees meer