Archiefbeeld van oktober vorig jaar toen een andere migrantenkaravaan onderweg was naar de VS.
Volledig scherm
Archiefbeeld van oktober vorig jaar toen een andere migrantenkaravaan onderweg was naar de VS. © AP

Nieuwe migrantenkaravaan richting VS komt in Mexico aan

Een nieuwe migrantenkaravaan die onderweg is naar de Verenigde Staten is in Mexico aangekomen.

5 reacties

  • paul remy lemmens

    5 jaar geleden
    gelukkig hebben ze Trump en de muur , in de EU hebben wij alleen politici die met armen open staan en het daarna afschuiven op de bevolking
  • Jan Janssens

    5 jaar geleden
    Hier zie je nogmaals waarom de USA, Trump tot president hebben verkozen !!! Om zich zelf in te dekken tegen de wereld verbeteraars, globalisten (Groen - SP-A ) PVDA - open VLD - CD&V), zie een vorig artikel waar een Chinese groot industrieel het normaal vind van zes op zeven te werken aan 12uur per dag, en daar moeten onze bedrijven tegen concurreren ???
  • Lieven Vermandere

    5 jaar geleden
    De VS hebben het volste recht hun grenzen te beschermen......iets dat wij al een tijdje verloren hebben.
  • Lucien Naegels

    5 jaar geleden
    Er zijn honderden miljoenen mensen in Afrika die het slechter hebben dan ons en die naar hier willen komen. Als we die allemaal binnen laten zoals de groenen willen dan moeten milieu- en andere taksen exploderen en hebben wij binnen een paar jaar een welvaartsniveau dat te vergelijken is met landen zoals Tunesië. Dan is de welvaart en de rijkdom die al de generaties voor ons hebben opgebouwd met hard werken en sparen, op een paar jaar verkwanseld.
  • Anonymous

    5 jaar geleden
    Amerika mag zich gelukkig prijzen met Trump op dat gebied. Hier maken de leden van de EU ruzie over wie ze moet onderhouden en opvangen. De politiek correctsten laten ze massaal binnen ten koste van hun eigen bevolking. De anderen betalen liever een boete aan de EU. Gelijk hebben ze. Goedkoper en veiliger.