© Caroline Dirix

160 bezoekers voor paasbrunch tijdens Pasen@Runkst

Een paaseierenraap, een stralende lente-zon, de inzet van een twintigtal vrijwilligers en een lekkere brunch … Meer was er niet nodig om van Pasen@Runkst op zaterdag 20 april een groot succes te maken!.

Caroline Dirix

Zestig kinderen en hun ouders zochten vanaf 9 uur op verschillende locaties in Runkst naar paaseieren. Er lagen eitjes verstopt in het Vredespark, in het grasveld aan de sporthal en aan het Belg-voor-alles-pleintje. De deelnemers kregen het gezelschap van de paashaas die, tot groot jolijt van de kinderen, heel enthousiast knuffels, high fives en chocolade eitjes uitdeelde.

Na de zoektocht naar paaseieren was iedereen van harte welkom om tegen een democratische prijs te brunchen in het Ontmoetingscentrum van Runkst. Het buffet was rijkelijk gevuld met brood, pistolets, soep, spek, eieren en nog veel meer. Zo’n 160 bezoekers schoven geduldig aan en lieten alle lekkernijen smaken. De wijkwerking van de stad Hasselt kreeg voor deze lente-activiteit hulp van een twintigtal vrijwilligers. Het was een geslaagde editie en betekende voor vele Runkstenaars en hun familie het begin van een stralend paasweekend!

Aangeboden door onze partners

Hoofdpunten

Aangeboden door onze partners

Beste van Plus

Lees meer