Alle Vlaamse Krantenkoppen. Elke minuut geupdate. Vers van de pers.
Het Laatste Nieuws

INTERVIEW. 3 uur aan tafel bij Bart De Pauw thuis: “Om half drie ‘s nachts, als je helemaal op bent, wil je alleen nog maar dat het stopt”

20/04/2024 - 07:20
"Is Bart De Pauw (55) werkelijk gelouterd? Of waren z’n publieke excuses, eerder deze week bij Gert Verhulst, schone schijn? “Ik kruip weer in mijn schulp”, zei hij aan ‘De Tafel’. Maar niet voor hij nog één laatste keer praat, ook over wat hij niet zei op tv. Drie uur lang. Kwetsbaar, intiem en breekbaar. “Er waren momenten, diep in de nacht, waarop ik wilde dat het voorgoed stopte. Het was impulsief, maar ik wilde het wel.”"

Gerelateerde krantenkoppen:

1. INTERVIEW. 3 uur aan tafel bij Bart De Pauw thuis: “Om half drie ‘s nachts, als je helemaal op bent, wil je alleen nog maar dat het stopt” (20/04/2024 - Het Laatste Nieuws)

Is Bart De Pauw (55) werkelijk gelouterd? Of waren z’n publieke excuses, eerder deze week bij Gert Verhulst, schone schijn? “Ik kruip weer in mijn schulp”, zei hij aan ‘De Tafel’. Maar niet voor hij nog één laatste keer praat, ook over wat hij niet zei op tv. Drie uur lang. Kwetsbaar, intiem en breekbaar. “Er waren momenten, diep in de nacht, waarop ik wilde dat het voorgoed stopte. Het was impulsief, maar ik wilde het wel.” [naar artikel]


2. INTERVIEW. Wat Bart De Pauw niet vertelde op televisie: “Om half drie ‘s nachts, als je helemaal op bent, wil je alleen nog maar dat het stopt” (20/04/2024 - Het Laatste Nieuws)

Is Bart De Pauw (55) werkelijk gelouterd? Of waren z’n publieke excuses, eerder deze week bij Gert Verhulst, schone schijn? “Ik kruip weer in mijn schulp”, zei hij aan ‘De Tafel’. Maar niet voor hij nog één laatste keer praat, ook over wat hij niet zei op tv. Drie uur lang. Kwetsbaar, intiem en breekbaar. “Er waren momenten, diep in de nacht, waarop ik wilde dat het voorgoed stopte. Het was impulsief, maar ik wilde het wel.” [naar artikel]


3. Zo overleven asielzoekers ‘s nachts op straat: ‘Zolang je ’s nachts onzichtbaar blijft, zit je goed’ (23/10/2022 - De Morgen)

[naar artikel]


4. INTERVIEW. Binnenlandminister Annelies Verlinden wil lessen trekken uit watersnood: “Soms word ik ‘s nachts wakker en denk ik: wat kan ik nog meer doen?” (24/07/2021 - Het Laatste Nieuws)

"Het is té gemakkelijk om voor alles naar Binnenlandse Zaken te kijken. Het is niet mijn bevoegdheid om een stuwdam in de provincie Luik te laten leeglopen, hè." Minister van Binnenlandse Zaken Annelies Verlinden (CD&V) wil de hele aanpak van de watersnood tegen het licht houden - inclusief het sluiten van de Civiele Bescherming-kazernes. Maar ze wil vooral de blik op de toekomst richten: de heropbouw, zonder taboes. "Het zou ondoordacht zijn om nieuwe huizen te bouwen waar ze nu zijn ingestort." [naar artikel]


5. INTERVIEW. Moeder Carine (59) over verlies van dochter Dina (30) in Benidorm: “Ze wilde een selfie nemen, zeiden ze. Vlak bij huis, om halftwee ‘s nachts?” (29/07/2022 - Het Laatste Nieuws)

Carine Duchesne (59) verloor haar dochter Dina (30) zeven jaar geleden in het Spaanse Benidorm. Haar zwaar gehavende lichaam werd onderaan een klif teruggevonden op de scherpe rotsen van de Middellandse zee. Haar bh naar boven getrokken, van de rest van haar kleren geen spoor. Moord of ongeval? Mario, de vriend van Dina, vertelde bij de politie maar liefst elf versies van wat er die fatale nacht gebeurde. Toch klasseerde het Spaanse gerecht de dood van Dina als een spijtig ongeval. Mama Carine vestigt nu al haar hoop op ons land. Wij spraken Carine in Benidorm, op zoek naar de waarheid achter de mysterieuze val. [naar artikel]


6. INTERVIEW. Karel Geraerts herleeft als coach van Schalke 04: “Schrik ‘s nachts nog wakker door die goal van Homma” (08/11/2023 - Het Laatste Nieuws)

Na een dramatisch begin van het seizoen herleeft Schalke 04 onder Karel Geraerts en kruipt het weg uit de degradatiezone in de 2de Bundesliga. De ex-coach van Union blikt terug op zijn eerste weken in Gelsenkirchen en zijn pijnlijke exit in het Dudenpark. “Als ik had gewild, was ik in januari al vertrokken.” [naar artikel]


7. Seniorencentrum wordt helemaal retro: “Bewoners moeten zich hier helemaal thuis en op hun gemak voelen” (16/10/2020 - Gazet van Antwerpen)

Het Seniorecentrum Onze-Lieve-Vrouw in Bornem krijgt een make-over. Nadat enkele maanden geleden het kappershoekje al veranderde in een kapsalon dat de stijl van de jaren zestig uitademde, is nu ook het cafetaria omgetoverd in een café uit die tijdgeest. Ook het onthaal ziet er helemaal anders uit. “Omdat we de bewoners een gevoel willen geven dat dit hun thuis is. Dat ze de dingen die ze van vroeger kennen een beetje kunnen herbeleven”, zegt afgevaardigd bestuurder Miguel Michiels. [naar artikel]


8. Noortje (15) zit helemaal alleen in de klas: “Na de eerste dag moest ik thuis een dutje doen” (26/01/2023 - Gazet van Antwerpen)

Niemand om bij te spieken of om notities aan te vragen. Nooit de kans om te dagdromen tijdens de les. Sinds vorige week zit Noortje Volders (15) helemaal alleen in de klas Technologische Wetenschappen. “Na de eerste dag moest ik thuis een dutje doen.” [naar artikel]


9. Christophe Haddad verdwijnt straks uit ‘Thuis’: ‘Op mijn verjaardagsfeestje stond ik helemaal alleen’ (24/02/2024 - Humo)

[naar artikel]


10. ‘Thuis’-medewerkers overhandigen 34.000 handtekeningen aan minister Dalle: “Laat ‘Thuis’ thuis blijven” (21/11/2022 - Het Belang van Limburg)

Een delegatie van medewerkers van het VRT-programma ‘Thuis’ en de vakbonden ACV en ACOD-VRT hebben maandag 34.000 handtekeningen van de petitie ‘Laat Thuis thuis blijven’ overhandigd aan Vlaams minister voor Media Benjamin Dalle (CD&V). Een symbolische actie waarmee ze hun onvrede over de uitbesteding van Thuis naar het onafhankelijk productiehuis Eyeworks aanklagen. [naar artikel]


Vers van de pers.
Alle Vlaamse Krantenkoppen.
Elke minuut geupdate.
De Krantenkoppen dagelijks in je mailbox?
Gratis dagelijks de krantenkoppen in je mailbox!

© 2016 - 2023. DeKrantenkoppen.be - Disclaimer. Privacy Policy.

Dagelijks de populairste artikels in je mailbox?

Je kan je op elk moment uitschrijven!