Alle Vlaamse Krantenkoppen. Elke minuut geupdate. Vers van de pers.
Het Laatste Nieuws

KIJK. Pommelien Thijs zingt tegen seksueel geweld: “Dat onderwerp blijft moeilijk bespreekbaar”

28/04/2024 - 11:20
"Pommelien Thijs (23) stond zaterdagavond op het podium voor een benefiet van vzw Punt. Die werd vijf jaar geleden opgericht, na de moord op Julie Van Espen en zet zich in voor slachtoffers van grensoverschrijdend gedrag. Toen de organisatie Pommelien vroeg om die verjaardag te vieren, twijfelde zij geen seconde."

Gerelateerde krantenkoppen:

1. KIJK. Pommelien Thijs zingt tegen seksueel geweld: “Dat onderwerp blijft moeilijk bespreekbaar” (28/04/2024 - Het Laatste Nieuws)

Pommelien Thijs (23) stond zaterdagavond op het podium voor een benefiet van vzw Punt. Die werd vijf jaar geleden opgericht, na de moord op Julie Van Espen en zet zich in voor slachtoffers van grensoverschrijdend gedrag. Toen de organisatie Pommelien vroeg om die verjaardag te vieren, twijfelde zij geen seconde. [naar artikel]


2. Pommelien Thijs: ‘Mijn vriendinnen zeggen weleens: zijn we nu met business-Pommelien aan het praten?’ (02/01/2024 - De Morgen)

[naar artikel]


3. Pommelien Thijs, grote winnaar van de MIA’s: ‘Mijn vriendinnen zeggen weleens: zijn we nu met business-Pommelien aan het praten?’ (25/01/2024 - De Morgen)

[naar artikel]


4. Na alle beschuldigingen is Seal nu zélf het onderwerp van een aanklacht over seksueel misbruik (16/01/2018 - Het Laatste Nieuws)

Nadat zanger Seal (54) zich eerder hardmaakte voor slachtoffers van seksueel geweld in Hollywood, is hij nu zelf onderwerp van een aanklacht.... [naar artikel]


5. Duizenden verwacht op mars tegen seksueel geweld: "Dit toont nogmaals hoe hard dat dit onderwerp leeft” (08/05/2019 - Het Laatste Nieuws)

Naar aanleiding van de moord op Julie Van Espen vindt zondag een mars tegen seksueel geweld plaats. Op Facebook zeggen duizenden mensen dat ze... [naar artikel]


6. Hoe breng je een moeilijk onderwerp aan op een date zonder de sfeer te verzieken? (07/05/2019 - Het Laatste Nieuws)

Er zijn zo van die onderwerpen waarover we niet praten op eerste dates: trouwen, kinderen, religie, politiek en geld. Maar wat als je een specifiek... [naar artikel]


7. Lotte Vanwezemael maakt seksueel grensoverschrijdend gedrag bespreekbaar in nieuwe reeks (16/08/2023 - Het Laatste Nieuws)

Met een vintage busje en een cameraploeg achter haar aan, doorkruiste seksuologe en MNM-dj Lotte Vanwezemael (30) recent Vlaanderen. Ze bezocht Gent, Mechelen en Hasselt: steden waar ze getuigenissen verzamelde over de verschillende aspecten van seksueel grensoverschrijdend gedrag. Het resultaat is ‘We zien u’, een indringende driedelige reeks op VRT MAX. [naar artikel]


8. Lotte Vanwezemael maakt seksueel grensoverschrijdend gedrag bespreekbaar in nieuwe reeks ‘We zien u’ (16/08/2023 - Humo)

[naar artikel]


9. Nieuwe VRT-reeks met Lotte Vanwezemael maakt seksueel grensoverschrijdend gedrag bespreekbaar (16/08/2023 - De Morgen)

[naar artikel]


10. Leerlingen in Herk-de-Stad geven fluitconcert om seksueel geweld bespreekbaar te maken (22/02/2024 - Het Belang van Limburg)

In Herk-de-Stad hebben leerlingen van de Sint-Martinusscholen vanochtend een fluitconcert gegeven. Dat gebeurde op initiatief van het vertrouwenscentrum kindermishandeling om dat thema en seksueel geweld bespreekbaar te maken. De leerlingen hebben daarover ook les gekregen [naar artikel]


Vers van de pers.
Alle Vlaamse Krantenkoppen.
Elke minuut geupdate.
De Krantenkoppen dagelijks in je mailbox?
Gratis dagelijks de krantenkoppen in je mailbox!

© 2016 - 2023. DeKrantenkoppen.be - Disclaimer. Privacy Policy.

Dagelijks de populairste artikels in je mailbox?

Je kan je op elk moment uitschrijven!