© RR

thumbnail: null
thumbnail: null

‘Familie’ moet op zoek naar een nieuwe Jelle

Felix Jamaels (18) zal niet langer de rol van Jelle Van den Bossche spelen in‘Familie’. Acteur Jef De Smedt, die in de reeks Jelles grootvader Jan vertolkt, maakte dat woensdagavond bekend op Instagram. De Smedt postte een foto met de woorden: “Laatste draaidag van een toffe gast, onze Felix, weer een minder in mijn gezin, dit blijft ervan over.”

tdl

Dat het echt over en uit is voor Felix, wordt bevestigd door VTM. “Jammer genoeg nemen we inderdaad afscheid van Felix. Hij stond woensdag voor de laatste keer op de set”, klinkt het bij woordvoerster Sylvia De Doncker. “Hij wil zich volledig op zijn studies te focussen. Of er een vervanger komt voor de rol van Jelle wordt de komende tijd bekeken.”

Felix Jamaels uit Dilbeek was zestien toen hij werd aangekondigd als de nieuwe Jelle, die hij vanaf 16 januari 2018 op het scherm speelde. De jonge acteur volgde op dat moment al acht jaar voordracht, drama en toneel aan de muziekacademie en figureerde in een aantal tv-series, waaronder ‘De Buurtpolitie’. Wanneer hij voor het laatst te zien is in ‘Familie’, is niet duidelijk.

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.

Aangeboden door onze partners

Hoofdpunten

Aangeboden door onze partners

Beste van Plus

Lees meer