Naomi Campbell voor het eerst te zien in ondergoedreclame Calvin Klein

© Photo News

Het aantal beroemdheden dat voor Calvin Klein stripte tot zijn ondergoed is intussen niet meer bij te houden. Voortaan hoort ook Naomi Campbell bij de club.

edm

Calvin Klein heeft opnieuw een blik bekende gezichten opengetrokken voor zijn laatste ondergoedcampagne. Vast gezicht Bella Hadid krijgt deze keer gezelschap van onder andere Diplo, Euphoria-ster Jacob Elordi, American Football-speler Odell Beckham Jr. en zangeres Beth Ditto.

Maar het opvallendste gezicht dat verscheen voor de lens van fotograaf Daniel Jackson is toch wel dat van Naomi Campbell. Ondanks een modellencarrière die intussen drie decennia overspant, was Calvin Klein nog een van de weinige namen die ontbrak op het cv van het 49-jarige Britse model. En dat beseft ze zelf ook. Campbell deelde een video op Instagram, waarin ze een videochat start met Diplo, met de tekst ‘niet gedacht dat ik dit na 33 jaar in het vak nog zou zeggen, maar ik ben trots om #mycalvins te dragen'.

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.