AFP
Volledig scherm
© AFP

Philippe Gilbert pakt tweede ritzege na enerverende waaierrit, Quintana wordt tweede in klassement

VueltaOpnieuw bingo voor Philippe Gilbert in de Vuelta! De Luikenaar was in de hellende slotkilometers de sterkste van een omvangrijke kopgroep, zijn tweede ritzege op Spaanse bodem. De Sloveen Primoz Roglic blijft na een enerverende waaierrit leider in het klassement. Nairo Quintana, mee met de kopgroep, is nu zijn dichtste belager.

29 reacties

  • patrick isenborghs

    5 jaar geleden
    eric Degenkolb gaat niet naar QS maar naar lotto en idd oerdom om gilbert te laten gaan
  • Eric Urkens

    5 jaar geleden
    Respect voor Lefevre maar een Gilbert laat je nooit gaan. Zeker niet voor de buitenlander Degenkolb die de láátste jaren amper wint. Gilbert is gewoon een monument. Ook wanneer hij niet wint.
  • dirk claeys

    5 jaar geleden
    Na de afwijzing van Lefevre voor nieuw contract , blijkt Gilbert zich na maanden te licht bevonden en belangeloos rond te rijden , nu de goede vorm te hebben gevonden, was het niet zijn cortisone verleden word dit nu weer Zeer verdacht! Nu reeds tweemaal de beste en gewonnen, ! De echte kenners hebben nu grote twijfels en vermoeden van extra supplementen!
  • philippe vander haeghen

    5 jaar geleden
    Hij staat wel heel scherp! Alles in functie van het WK. Dus logischerwijze geen Tour... Volgend seizoen van de wolven naar een bende scharrelkippen. Tzal wennen zijn...
  • Jo Denijs

    5 jaar geleden
    Aan e r : Deceuninck quick step beschikt over een veel groter budget, lotto soudal doet aan wielrennen met een heel andere visie door aan jongeren bijvoorbeeld de kans te geven/starten in het profpeleton