Familiedrama Vilvoorde
Volledig scherm
Familiedrama Vilvoorde © Dieter Nijs

Familiedrama in Vilvoorde: man (25) doodt vader (58) en geeft zich aan

In de Wipstraat in Vilvoorde heeft zich vrijdagnamiddag een familiedrama afgespeeld. Een 25-jarige man, C.BM., heeft er zijn vader, A.P.B.M., (58) gedood en heeft zich nadien aangegeven bij de politie in Brussel. Dat meldt VTMNIEUWS en wordt bevestigd aan HLN. 

0 reacties

  1. Eén man houdt komst ziekenhuis én Broeklin tegen: “Hij wil grof geld verdienen op de kap van het  algemeen belang”
    PREMIUM

    Eén man houdt komst ziekenhuis én Broeklin tegen: “Hij wil grof geld verdienen op de kap van het algemeen belang”

    Nadat de firma Sobeco nv eerder al de vergunning van het nieuwe ziekenhuis op de CAT-site aanvocht, is het bedrijf nu ook in beroep gegaan tegen de vergunning van het Broeklin-project wat verderop in Machelen. “Dat één man de hele ontwikkeling van de regio op de helling zet, is onbegrijpelijk”, zegt Machels burgemeester Jean-Pierre De Groef, die al een pv tegen de zaakvoerder liet opstellen.
    Vilvoorde
  2. Leerkrachten protesteren met... onderbroek als ‘wapen’: “Wij gaan de uitdagingen van het onderwijs graag aan, maar wel met de juiste ondersteuning”
    PREMIUM

    Leerkrach­ten proteste­ren met... onderbroek als ‘wapen’: “Wij gaan de uitdagin­gen van het onderwijs graag aan, maar wel met de juiste ondersteu­ning”

    Zo’n 5.200 leerkrachten en vertegenwoordigers van diverse onderwijsvakbonden uit het hele land zakten vandaag af naar Brussel om te protesteren tegen het huidige onderwijsbeleid in België. En het bleek geen gewoon protest, maar wel een met... onderbroeken. Een spottende verwijzing naar de recente actie van Vlaams minister van Onderwijs Ben Weyts (N-VA) waarbij hij in onderbroek in de klas ging zitten. De eisen? Een verbeterd personeelsstatuut, vermindering van de werkdruk, kwalitatieve arbeidsvoorwaarden en een rechtvaardig loon en pensioen. Wij wandelden even mee.
    Stad Brussel