Photo News
Volledig scherm
© Photo News

Nieuwe tribune en jeugdcomplex: Malinwa onthult nu ook officieel vijfjarenplan 'KVM 2025'

KV MechelenHoofdaandeelhouder Dieter Penninckx en algemeen directeur Frank Lagast van KV Mechelen deden hun plannen vorige maand al uit de doeken in een interview met uw krant. Nu zijn die ook concreet opgesteld in het ambitieuze vijfjarenplan ‘KVM 2025'. “Dit is niet waar we van dromen. Deze zaken gaat er écht komen”, aldus Penninckx. 

7 reacties

  • Georges Vande Velde

    4 jaar geleden
    Best eerst leren stappen en dan lopen . Wil men daar in Mechelen niet te vlug “groot” worden ??
  • Peeters Francis

    4 jaar geleden
    Beste Wes Lauwers ik heb een degout van U, die zogezegde omkoping heeft 5 miljoen euro gekost om dat ze ten voordele van AA Gent geen Europees voetbal mochten spelen en hun sportief verdiende crocy cup niet mogen verdedigen, en wat betreft om rond Mechelen te voetballen daar heeft KVM niets mee te maken.
  • Dave Janssens

    4 jaar geleden
    Ik ben geen Malinwa supporter maar steun investeringen voor de toekomst altijd. Lijkt me bovendien een zeer mooi project vooral wat de jeugdwerking betreft en de visie voor het eerste elftal. Hopelijk wordt die ook door anderen gevolgd! In feite zouden de 1ste klassers moeten verplicht worden minstens 6 Belgen aan de aftrap te hebben maar ok dat is een andere discussie.
  • Daphny De peuter

    4 jaar geleden
    Uit welke jeugd komt mats rits ?
  • Dirk Peeters

    4 jaar geleden
    Jaloers zeker ?? Dat het goed gaat ???, . Wij kakken uwe commentaar onder se fgffggg