Direct naar artikelinhoud
Vermist

Nog geen spoor van verdwenen Antwerp-fan na tweede grote zoekactie

Ben Vanleene.Beeld RV

In Antwerpen heeft de politie voor de tweede dag op rij een zoekactie gehouden naar Ben Vanleene, een 28-jarige Antwerp-supporter die zondag na de wedstrijd Antwerp-Club Brugge verdween. Ook familieleden en vrienden gingen op zoek naar de jongeman. De actie leverde niets op en is intussen vanwege de duisternis gestaakt.

en

Nadat de politie eerst had vermoed dat Vanleene in de buurt van de Meir verdwenen was, gaat ze er sinds dinsdag van uit dat ze moet zoeken in de omgeving van het Sportpaleis. Vanleene werd daar het laatst gezien, op camerabeelden, aan het premetrostation Schijnpoort, om 18.33 uur. Sindsdien ontbreekt elk spoor. Er zouden geen aanwijzingen zijn van een crimineel feit, maar de verdwijning wordt wel als onrustwekkend beschouwd. Woensdag situeerden de zoekacties zich onder meer in en rond het Lobroekdok.

Ben Vanleene is 1,85 meter lang en normaal gebouwd. Hij heeft bruine ogen en bruin haar. Op het ogenblik van zijn verdwijning droeg hij een kakigroene korte jas, een donkerblauwe jeans, bruine schoenen en zijn supporterssjaal. 

Wie hem heeft gezien of weet wat er is gebeurd, kan terecht bij de politie op het gratis nummer 0800 30 300.