Verkeer op Brusselse ring in de knoop door Rode Duivels en Angèle

© Hollandse Hoogte / Peter Hilz

Verschillende evenementen die dinsdagavond plaatsvinden in Brussel veroorzaken heel wat verkeershinder in en rond de hoofdstad. Dat meldt de Brusselse politie.

jvh

Zo is er vanavond de voetbalwedstrijd België-Cyprus in het Koning Boudewijnstadion en vindt in het naburige Paleis 12 op de Heizel het concert van Angèle plaats. Daardoor staat het verkeer op de Brusselse Ring zo goed als stil tussen Dilbeek en Wemmel.

De Brusselse politie heeft een bijzonder dispositief voorzien voor het verkeer dat naar het concert of de wedstrijd van de Rode Duivels wil. Er is een oproep gedaan naar de bezoekers van beide evenementen om zoveel als mogelijk met het openbaar vervoer te komen en er zijn extra bussen ingelegd om supporters naar het Koning Boudewijn stadion te brengen. Ook is er in de Madridstraat een zone voorzien waar concertganger snel kunnen afgezet en opgehaald worden.

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.

Aangeboden door onze partners

Hoofdpunten

Aangeboden door onze partners

Beste van Plus

Lees meer

Meest Gelezen