Mario Balotelli.
Volledig scherm
Mario Balotelli. © AP

‘Vince’ kent geen genade: ex-ploegmaat onthult dat Kompany voorkwam dat Balotelli aan boetes ontsnapte

Time-outMario Balotelli en regeltjes, ‘t is nooit een geslaagd huwelijk geweest. Micah Richards, ex-ploegmaat van de Italiaan bij Manchester City, doet uit de doeken dat de spits de boetekoning was in het Etihad Stadium. “Af en toe wilde ik een oogje dichtknijpen voor hem, maar daar wilde Vincent Kompany niets van weten.” 

19 reacties

  • Walter De Vuyst

    4 jaar geleden
    Anderlecht zet in op spelers uit eigen regio en dat gaat met vallen en opstaan . Dat een ploeg met dergelijke jonge spelers zich handhaaft in de competitie is een wonder . Kompany en Vercauteren hebben hier een groot aandeel in . Andere clubs als Brugge ,Genk en Gent doen niet de minste moeite om eigen talent op te leiden maar gaan liever te rade op de buitenlandse markt . Geen wonder dat meer dan de helft van onze nationale ploeg oorspronkelijk uit spelers van Anderlecht bestaat .
  • Hans Willems

    4 jaar geleden
    Erwin van Roy, daar gaat het toch helemaal niet over? Het gaat over de mens Kompany en niet de speler. En als mens kan hij nog heel veel leren.
  • marc germeau

    4 jaar geleden
    Eigenlijk vind ik dat VK dat niet hoefde te doen. Maar: wat je de één toelaat, moet je dan toelaten voor iedereen. Niet dus, Kompany had gelijk, al was het natuurlijk cooler geweest alles te verdoezelen.
  • Werry Galle

    4 jaar geleden
    Wanneer gaat dit eindelijk eens stoppen, en wanneer gaat de media eindelijk eens zeggen waar het op staat??? De Vince is gewoon opzij geschoven, in de privé noemen ze dat afgedankt.Niet meer en ook niet minder.
  • Germain De Block

    4 jaar geleden
    Om toch maar goed te staan bij bestuur en trainer een ander verlinken.de naam prince totaal niet meer waardig.in andere milieus kijken ze daar anders tegen aan.