Shutterstock
Volledig scherm
© Shutterstock

Wil je opslag vragen? "Focus op je eigen sterktes en maak andermans rekening niet”

SalarisEen salarisverhoging vragen? Heel wat mensen zijn bang om dat gesprek aan te gaan. Zo blijkt uit onderzoek van Indeed dat 53% van de Belgen bij een te laag loonvoorstel de sollicitatieprocedure liever afbreekt dan erover te onderhandelen! Nochtans komt het er gewoon op aan je goed voor te bereiden, te weten wat je wil en de juiste argumenten aan te halen. 

4 reacties

  • Danielle Duym

    4 jaar geleden
    Als ik opslag vraag dan wil ik gewoon meer geld en geen waardering of andere taken. Als ik opslag vraag dan weet ik wat ik doe en heeft niemand het recht mijn vraag te interpreteren. Zeg mij "ja" of "neen" maar kom niet zeveren.
  • Johnny L Verhoeven

    4 jaar geleden
    de beste manier is een contract van een andere firma laten zien waar je een pak meer verdient.
  • Marieke Marcelis

    4 jaar geleden
    Bij ons nooit het goede moment er is altijd wel iets waarom je niks krijgt gelukkig is er nog de index wilden ze ons ook ni geven in pc was blijkbaar mgelijkheid om goepsverzekering aan te passen gelukkig is er 1 verkozene van de vakbond die geweigerd heeft waardoor we nu toch onze1.1 krijgen
  • Andy De Schieter

    4 jaar geleden
    Iedereen verdient genoeg. Het probleem ligt bij ieders uitgaven. Niks is nodig. Iedereen leeft boven zijn of haar stand.