Philippe Clement.
Volledig scherm
Philippe Clement. © AFP

Clement hoopt met Club eind december nog op drie fronten actief te zijn: “We gaan niet met dikke sigaar op sofa zitten”

Club BruggeEen thuismatch tegen KV Oostende vrijdagavond luidt een voor Club Brugge bijzonder zware periode tot de winterstop in. Maar liefst 9 matchen in 34 dagen. Mogelijks zelfs 10, als Club zich in Oostende plaatst voor de kwartfinale van de Belgische Cup. Nog een uitdaging erbij voor Clement: zijn groep zó managen dat ze ook op 27 december, bij het ingaan van de winterstop, nog op alle fronten actief zijn.

10 reacties

  • Rik Cappelle

    4 jaar geleden
    Ik ken een ploeg die niet rust Deploige en die al 'minstens' dertien punten achterstaat. Nu nog een match of vier en hun spits gaat ook rusten maar 't zal in het buitenland zijn.
  • Rik Cappelle

    4 jaar geleden
    Hoeveel minuten staan ze effectief op het veld tijdens een NBA match Marcel ? En hoelang duurt het seizoen ? En de verplaatsingen gebeuren allemaal met een privévliegtuig. En wordt er daar niet 'gefaald' misschien ? Niet zeveren hé.
  • Norbert Deploige

    4 jaar geleden
    Vormer kan toch veel rusten. Een probleem alweer opgelost. En jullie gekaapte spits is nog zo fit als een hoentje. Dat zijn er al twee. Vossen ligt achterover in de sofa met een dikke sigaar. Reeds drie. Het komt wel in orde.
  • janpiere ledure

    4 jaar geleden
    Paul Van den Bruel !! Mag dat niet ?? Ik ken ne ploeg die van in het begin en er voor van het seizoen nu nog aan het boffen waren en nog niks heeft waargemaakt.
  • Jean-marc Geirnaert

    4 jaar geleden
    Als de spitsen eindelijk hun kansen afmaken, dan gok ik op de 3 fronten, zoniet zal 1 front het hoogst haalbare zijn vrees ik.