De Amerikaanse president Donald Trump heeft verzekerd dat hij zijn belastingaangiften voor de presidentsverkiezingen in november 2020 zal publiceren.
Volledig scherm
De Amerikaanse president Donald Trump heeft verzekerd dat hij zijn belastingaangiften voor de presidentsverkiezingen in november 2020 zal publiceren. © Photo News

Trump belooft belastingaangiften te publiceren voor verkiezingen in 2020: “Zal enkel tonen dat ik veel rijker ben dan mensen dachten”

Amerikaans president Donald Trump heeft vandaag verzekerd dat hij zijn belastingaangiften, die de procureur van Manhattan en de Democraten in het Congres al een hele tijd tegen zijn zin proberen te bemachtigen, voor de presidentsverkiezingen in november 2020 zal publiceren.

17 reacties

  • ivan de ridder

    4 jaar geleden
    Mensen denken dat hij bankroet is. Mogelijks heeft hij toch wat geld achter de hand nu hij de beurzen kan manipuleren als president.
  • dirk belis

    4 jaar geleden
    Hahahaha .Dat beloofde hij ook als hij President zou worden en zoals iedere dag! .Niets anders dan leugens,leugens,leugens.
  • peter verbruggen

    4 jaar geleden
    pfff, beloven .. waarom toont hij het nu niet
  • piet devlieger

    4 jaar geleden
    Tegen dat het hooggerechtshof de belastingsdossiers van Trump zal gecontroleerd hebben zijn we minstens twee verkiezingen verder. Naïever kunnen die Amerikanen toch echt wel niet worden.
  • Marie Vanakker

    4 jaar geleden
    Never of nooit te nimmer .