Julia en Steve.
Volledig scherm
Julia en Steve. © Twitter

Nederlandse datingshow ‘De Villa’ stopgezet nadat deelneemsters ongevraagd betast werden

Realityshows zitten in de hoek waar de klappen vallen. In Spanje staat een proces op til nadat een deelneemster van ‘Big Brother’ door een andere kandidaat verkracht werd. Maar ook bij onze noorderburen werden de grenzen van het toelaatbare overschreden. Het datingprogramma ‘De Villa’ wordt per direct van het scherm gehaald nadat twee deelneemsters ongevraagd betast werden. 

28 reacties

  • Katrien Van Vosselen

    4 jaar geleden
    Neen is Neen.
  • Lotte van Geene

    4 jaar geleden
    "Daar vraag je dan toch om..." Serieus? Hetzelfde als dat meisje in haar rokje er om vraagt om bekeken/nagefloten/aangeraakt te worden zeker? Come on! Juist de mensen die dat van mening zijn, zijn dus de mensen die zich ook vrij voelen om zich aan een vrouw te vergrijpen als bovenstaande situaties zich voordoen.. want hey; je vraagt er toch om? Haal die plank voor je hoofd weg en google eens 'victim blaming'.. graag gedaan!
  • Elke Celis

    4 jaar geleden
    Dalila, in uw optiek schaffen we dus beter ook elke dierentuin af? Die vrouwen zeiden duidelijk NEE. Iemand die op tv wil komen (niveau van programma doet er zelfs niet toe), tekent niét automatisch bij voor een gratis aanranding he!
  • Don Tessers

    4 jaar geleden
    In de Amerikaanse versie was het al schandalig. Het team wat in Europa de deelnemers screend moet worden vervangen door serieuze mensen uit de maatschappij. Beter is direct stoppen.
  • Guy Stanbel

    4 jaar geleden
    De humaniteit in dergelijke naieve media modder is hilarisch...