Johannes Radebe (links) en Graziano Di Prima.
Volledig scherm
Johannes Radebe (links) en Graziano Di Prima. © BBC/Guy Levy

BBC krijgt tientallen haatreacties na tv-show met mannelijk danspaar

De BBC heeft bijna 200 brieven gekregen van kijkers die zich blauw ergerden aan het optreden van twee dansende mannen in het populaire tv-programma ‘Strictly Come Dancing’ (een variant van ‘Dancing with the Stars’; nvdr). In de meeste gevallen vonden ze de intieme dans van Johannes Radebe en Graziano Di Prima “te aanstootgevend”. Het was de eerste keer in de geschiedenis van de populaire show dat twee heren met elkaar dansten.

12 reacties

  • Johan Geyskens

    4 jaar geleden
    @ Marcus' Camps, wat weet jij nu van de homowereld kerel? Als ik sommige hetero koppels op de bus of in de straat zie lopen terwijl ze elkaar letterlijk aan het aflikken zijn en dat ze bijna in elkaars broek zitten zou ik maar mooi zwijgen, trouwens niemand verplicht jou om er naar te kijken! Een fiere homo.
  • Maria Arens

    4 jaar geleden
    Een 'meerderheid' in een 'bevolking' heeft niets goed of af te keren..... waarom zouden 2 mannen niet mogen dansen met elkaar?
  • paola nerozzi

    4 jaar geleden
    Nu ik de vidio heb bekeken is het dat ze kunnen heel mooi dansen zo had het andere paar 2 vrouwen moeten zijn die dansten geweldig toch top doe zo voort mannen
  • peter verbruggen

    4 jaar geleden
    fomofoben heb je overal , zelfs hier gezien de reacties ... verdoken homo's noem ik dat
  • ruben block

    4 jaar geleden
    wat wil je nu,zit daar vol kadafis met lange tenen.hahahahaha