photo_news
Volledig scherm
© photo_news

Socialistische vakbond verwerpt met bijzonder grote meerderheid voorstellen van Proximus-directie

De achterban van de socialistische vakbond bij Proximus heeft met een meerderheid van 93 procent de herstructureringsvoorstellen van de directie verworpen. ACOD-vakbondsman Bart Neyens kondigt na maandenlange onderhandelingen acties aan.

4 reacties

  • Ghijs Elvan

    4 jaar geleden
    Lucien, oudere werknemers zijn niet te duur omdat ze ouder zijn. Ze zijn te duur omdat ze niet meer over de nodige hard en soft skills beschikken om significant bij te dragen aan het bedrijf. En sommige vaardigheden krijg je als werkgever echt niet aangeleerd via extra trainingen of een paar cursussen. Voor Proximus, voor de klanten en voor de aandeelhouders is het beter om deze mensen te vervangen door anderen die wel deze skills bezitten.
  • Theo Collewaert

    4 jaar geleden
    Vinck, uw en mijn huidige welstand is wel voor een zeer groot deel te danken aan de vakbonden, ook aan de rooie. Als het van NV-Belang en VLD afhing dan leefden wij nu nog in de tijd van Daens en Woeste.
  • DIRK RASSCHAERT

    4 jaar geleden
    Welke winkels? Een paar jaar terug was er bijna één op elke straathoek. Nu moet je al zoeken om er nog één te vinden .
  • Aaa Aaa

    4 jaar geleden
    Groot gelijk , ze willen de firma omvormen shift to digital en werven consultanten aan met achtergrond schoonheidsspecialist schrijnwerker .. IT profielen niet te vinden .een slag in gezicht van de trouwe Proximus medewerker