Illustratiebeeld. Een drugslab wordt leeggemaakt.
Volledig scherm
Illustratiebeeld. Een drugslab wordt leeggemaakt. © anp

Drugslijn naar Australië opgerold, hoofdverdachte aangehouden in Opglabbeek: 850 kilo MDMA onderschept

De Nederlandse en Australische politie hebben samen een internationale drugslijn opgerold. Eerder deze maand werden op 15 locaties invallen gedaan, waarvan twee in België. In Opglabbeek werd een van de hoofdverdachten opgepakt. 

4 reacties

  • wesley netnem

    4 jaar geleden
    Kijk het probleem in de wereld is de Grote ongelijkheid en het feit dat Rijken Geen of amper belastingen betalen , ook de Lonen die hun bedrijven betalen aan werknemers zijn belachelijk laag en in grote delen van de wereld worden mensen uitgebuit en slechte werkomstandig heden ! Als je weet dat je met drugs op 1j tijd miljoenen kan verdienen ?? Er staan 1000den te wachten om de drugshandel over te nemen !! Dan zwijg ik nog van de Volledig corrupte politici overal in de wereld !
  • Toon Schouteden

    4 jaar geleden
    Legaliseer alles en hef er 50% belastingen op: dat brengt op en kost geen geld aan interventietroepen.
  • Wesley Kenis

    4 jaar geleden
    Australie levenslang, nederland zware straf en België een vermanend vingertje....kwestie van "politiek correct" te straffen natuurlijk want blijven tenslotte "sukkelaars" nietwaar...leg dat maar eens uit aan de ouders van drugsdoden....en vooral niet vergeten (uit)lachen!!!!
  • Rudy Jacobs

    4 jaar geleden
    gelukkig dat onze noorderburen wel wakkere mensen zijn,en ook die uit australie,in belgie zou zoiets nooit lukken en ja aub uitleveren aan nederlaand daar gaat hij wel levenslang krijgen in belgie een vingertje een geschenkje als aandenken en nog een pak geld erbij wegens procedure fouten ,ik ga serieus overwegen om een andere nationaliteit aan te vragen ben schandaal belgie beu