Marc De Roeck
Volledig scherm
© Marc De Roeck

E313 naar Antwerpen weer vrij na ongeval met vrachtwagens

Op de E313 richting Antwerpen stond vanmorgen een lange file vanaf Herentals-West door een ongeval in Ranst. Twee auto’s op de aanhanger van een vrachtwagen gleden er af. Er waren twee rijstroken versperd en de takeling was behoorlijk complex, meldt het Vlaams Verkeerscentrum. Rond 7.30 uur was de rijbaan weer vrij.

19 reacties

  • Sigi Scheuermann

    4 jaar geleden
    @john vdenbeelle. Toch wel sjiek verhaal dat ge hebt. Goed verzonnen. Toch zou ik u aanraden eens met u auto na de garage te gaan. Want uw kmteller wijkt serieua af. Camions kunnen maar 90kmpu. Zijn begrenst.
  • John Vdenabeele

    4 jaar geleden
    Haha ik reed 110km per uur e40 met een personenwagen Poolse lachend zonnekes kwam even langs met 40ton buizen op de opligger. Flast nog ferm. Met zijn kerstboom lichten
  • Jean-Pierre Vercruysse

    4 jaar geleden
    Normaal gezien is het niet de bestuurder van de vrachtwagen welke de lading doet, maar wel het bedrijf welke de lading van de vrachtwagen doet!
  • Marc janssens

    4 jaar geleden
    Van dit artikel klopt helemaal niks . Vrachtwagen was onderweg zonder ramorque en had dus al zeker geen auto’s geladen En het was een ongeval met 1 vrachtwagen en 2 auto’s De vrachtwagen was slachtoffer en zeker niet de oorzaak van het ongeval
  • raf janssens

    4 jaar geleden
    Grappig: er is blijkbaar nog werk aan de winkel bij de zelfrijdende auto's; eens ze van de vrachtwagen rollen veroorzaken ze direct een ongeval. Volgens de statistieken zal men er waarschijnlijk weer een ongeval met personenwagens van maken. Kwestie van het boemanverhaal nog wat te versterken.
  1. Ouders van Robine (12) hopeloos op zoek naar geschikt schoolplekje voor meisje met autisme: “Op internaat? Ze zou in complete ‘error’ gaan”
    PREMIUM

    Ouders van Robine (12) hopeloos op zoek naar geschikt schoolplek­je voor meisje met autisme: “Op internaat? Ze zou in complete ‘error’ gaan”

    “Dit vreet energie en weegt zwaar door op ons gezin.” De ouders van de 12-jarige Robine Leers, een meisje met een autismespectrumstoornis uit Sint-Antonius Zoersel, beleven wederom een helse zoektocht naar een geschikte plaats voor hun dochter in het buitengewoon onderwijs. “Ik ben zelf leerkracht. Het lijkt alsof je je hele leven op spoed werkt, maar je eigen kind geen behandeling krijgt”, zucht haar mama Caroline Jans (44), die maar al te graag eens aan tafel wil schuiven met onderwijsminister Ben Weyts (N-VA). Wij klopten alvast aan bij zijn kabinet, waar ze een ‘onverklaarbare’ tendens zien. “We hebben wetenschappelijk onderzoek besteld.”
    Zoersel