Frans Bauer
Volledig scherm
Frans Bauer © Kristof Ghyselinck

Hondje Frans Bauer rijdt met rolstoel na ruggenmerginfarct

ShowbizzLourdes, het hondje van Frans en Mariska Bauer, rijdt met een rolstoel. Het gevolg van een ruggenmerginfarct, vertelt de Nederlandse zanger op Instagram. Frans kreeg veel vragen over Lourdes nadat het hondje te zien was in ‘Wat een Dag’. 

5 reacties

  • Nancy De Cloedt

    4 jaar geleden
    Ik vind dit super ,dit doet natuurlijk ook pijn voor mensen die hun huisdier moeten laten inslapen omdat ze het geld niet hebben voor een rolstoel,Kinesist of medicatie.mijn Dalmatier had suikerziekte waar ook de nodige insulineSpuitjes en speciale voeding aan te pas kwam,ik had gelukkig een Hondenverzekering,anders had ik mijn hondje moeten laten inslapen .Het is een groot gemis als je je huisdier moet afgeven. Prijzen van Dierenkliniek ,artsen ,zouden toch mogen zakken
  • Hanne Vlaeminck

    4 jaar geleden
    Karel, ik wil daarmee zeggen dat mensen heel veel van hun dier kunnen houden en hun best doen om het diertje zo goed mogelijk te verzorgen. Ik wil er helemaal niet mee zeggen dat ik mijn dieren gelijk zet met mijn kinderen. Ik was er kapot van toen mijn hond stierf. Is dat gepermitteerd, dat mensen hun beesten graag zien?
  • Willem Kempenaers

    4 jaar geleden
    Vergelijk aub beesten niet met kinderen!!
  • Gilbert Dejonghe

    4 jaar geleden
    Een spuitje zou beter zijn want een hond kan niet zeggen als hij pijn heeft . Ze laten hun hond nog liever afzien .
  • Hanne Vlaeminck

    4 jaar geleden
    Zalig! Niet wat dat beestje meemaakt, vanzelfsprekend, maar de kansen die het krijgt. Een hond is toch als een kindje :)