Shutterstock
Volledig scherm
© Shutterstock

Deeltijds werken? In retail vind je snel werk in deze jobs

JobsWil je graag parttime aan de slag of bijverdienen? De retail is the place to be! Omwille van de vele veranderingen in de sector, gestuwd door de verschuiving naar het online gebeuren, blijft de vraag naar halftijdse medewerkers groeien. Voor deze functies zijn er heel wat deeltijdse vacatures in omloop.

5 reacties

  • Emi Hergersberg

    4 jaar geleden
    Als het deeltijds werken dan maar door de werkgever niet verdeeld wordt over de 5 dagen... Of, men niet in de veronderstelling is dat ge deeltijds job hetzelfde moet kunnen dan als bij voltijds werken.
  • Tina Colpaert

    4 jaar geleden
    Meeste mensen zijn niks met paar uurtjes in de week hoe ga je (over)leven en alles betalen????
  • Paul vanhaezebrouck

    4 jaar geleden
    Bedenk ook dat je met een deeltijdse job, NIET KUNT STEMPELEN! Zo lokken ze de mensen in de val. In Izegem zegt men, ze hebben ze ons ferm bij ons kloten.
  • Bruno Vermeire

    4 jaar geleden
    Deeltijds werken en jobs van +/- 10 uren per week zijn de toekomst in Vlaanderen. Iedereen werk, niemand voldoen loon om de maand rond te komen. En zo heeft NVA de Vlaming in de hand.
  • Stef van Dijk

    4 jaar geleden
    Als alleenstaande heb ik helemaal niks aan deeltijdsbanen! Stop nu eens dat te promoten, meer voltijdsbanen zijn er nodig! En maat stoefen met al die (halve) banen!