Illustratiebeeld.
Volledig scherm
Illustratiebeeld. © Photo News

Twintig procent van de priorbrieven valt te laat in de brievenbus

Bijna twintig procent van de priorbrieven valt te laat in de bus. Dat blijkt uit een experiment van de Inspecteur op Radio 2. Een team van de Inspecteur verstuurde zondag 200 brieven vanuit achttien locaties. 100 brieven kregen een priorzegel, 100 andere een non-priorzegel. Achttien van de priorbrieven viel te laat in de bus. Bij de non-priorbrieven gaat het om 14 procent. Dat strookt niet met de beloftes van bpost.

13 reacties

  • DIRK RASSCHAERT

    4 jaar geleden
    Pas deze week, na mijn reeds afgewerkt onderhoud met de diensten van de VDAB de brief ontvangen die mij uitnodigde voor het gesprek. Wat mocht die begeleider niet zo vooruitziende geweest zijn om via zijn persoonlijke gsm mij een dag voordien een berichtje te laten ? Wat waren de gevolgen dan voor mij geweest ? Zoals U weet kan men tegen Bpost niets bewijzen omdat je nooit een bewijs hebt wanneer een brief in de bus valt !?
  • jan boden

    4 jaar geleden
    En de rest valt naast de bus.
  • Emi Hergersberg

    4 jaar geleden
    men loopt zichzelf voorbij in deze tijd. Ook het management van de post. :-)
  • Ingrid Van der Stock

    4 jaar geleden
    BPost streeft nergens naar en zeker niet naar het tijdig bezorgen van brieven en pakjes. Altijd is er wel een reden voor de laattijdige levering maar nooit is het de schuld van Bpost noch kan iemand er iets aan doen. Zolang de mentaliteit hetzelfde blijft zolang zal dit probleem aanhouden ook al komen er honderden nieuwe werknemers bij. Het devies bij Bpost : Het zal ooit wel aankomen.
  • jan boden

    4 jaar geleden
    Een brief is nog zelden dringend dus je kan net zo goed altijd een non-priorzegel gebruiken.