De Rode Duivels spelen twee van hun drie groepswedstrijden op het EK in Sint-Petersburg.
Volledig scherm
De Rode Duivels spelen twee van hun drie groepswedstrijden op het EK in Sint-Petersburg. © Photo News

Rode Duivels spelen twee keer in Sint-Petersburg op het EK, poulematch tegen Denemarken in Kopenhagen

Rode DuivelsDe Rode Duivels zullen tijdens het EK van 2020 twee groepswedstrijden in Sint-Petersburg afwerken. Dat bleek na een loting op het UEFA-hoofdkwartier in het Zwitserse Nyon.

7 reacties

  • Rik Cappelle

    4 jaar geleden
    Wat zit jij hier te zwanzen Schauvliege ? Mr Bart Verhaeghe heeft al lang geen mandaat meer bij de KBVB en als je de echte geschiedenis niet kent waarom er geen nieuw nationaal stadion gekomen is hou dan je mond of verdiep u eens in de schijnheiligheid van de Brusselse regering en het bestuur, dien tijde, van het randgemeente ploegske. Dat zal uw onwetendheid ten goede komen.
  • Erwin Van Roy

    4 jaar geleden
    Op een EK of WK is dat Een totaal andere inleving en ik zou het verschil niet zien je hebt in de voorronde daar waar Rusland nog reekshoofd kon zijn ze verslagen in Sint petersburg
  • Polutnik Ronald

    4 jaar geleden
    Jullie supporters zijn precies niet zo blij dat België het weer ik zeg weer tegen Janneke en Mieke mag gaan spelen tot de kwartfinales .
  • Jos Zahirovic

    4 jaar geleden
    @Erwin Schauvliege, Verhaeghe heeft zijn functie al lang neergelegd en ik raad je aan om het hele dossier over het national stadion eens grondig te lezen, je zal merken dat hem bitter weinig te verwijten valt. Als hij echt zoveel macht zou hebben had Uplace en het nieuwe stadion van Club Brugge er al lang gestaan. Het is allemaal veel complexer dan je denkt. Dit was een megalomaan Brussels project dat gedoemd was om te mislukken.
  • Erwin Lauwens

    4 jaar geleden
    Het uiteindelijke doel van deze 'geleide loting' is toch dat een 'groot' voetballand moet winnen. Liefst Frankrijk of Engeland. De finale wordt niet voor niets op Wembley gespeeld.