De Amerikaanse president Donald Trump
Volledig scherm
De Amerikaanse president Donald Trump © EPA

“I want nothing. I want nothing. I want no quid pro quo”: Trumps speech omgetoverd tot punkrockhit

“I want nothing. I want nothing. I want no quid pro quo”, zo stond te lezen op de speechvoorbereiding die Donald Trump bij zich droeg na een vervelende getuigenis in de impeachment-hoorzitting. Creatievelingen gingen aan de slag met de bizarre speech van de Amerikaanse president. Het resultaat? Een Ramones-achtige punkrockversie. 

3 reacties

  • guido Bervoets

    4 jaar geleden
    Deze man die een spiekbriefje van 5 regels nodig heeft om alleen maar te zeggen dat hij onschuldig is moet de grootste economie van de wereld leiden en beschikt over de knoppen van een nucleair arsenaal dat groot genoeg is om de aarde 10 keer te vernietigen.
  • guido Bervoets

    4 jaar geleden
    Dat ze het voor hem tweemaal in het groot moesten opschrijven dat "hij niks wilde" is op zich al een waanzinnig grappige situatie. Soms overtreft de realiteit de fictie.
  • Marie Vanakker

    4 jaar geleden
    Alleen het feit al dat hij dat moet opschrijven en niet kan onthouden maakt van hem een heel onbekwaam man om een supermacht te leiden . Hij heeft deze woorden inderdaad gesproken maar dan was al duidelijk geworden dat ze betrapt waren . schade beperking dus .