rv
Volledig scherm
© rv

Hilarische ‘Kiss Cam’ maakt einde aan relatie overspelige voetbalfan: “De schade is enorm”

Time-OutDe nachtmerrie van wie zich wel eens waagt aan een avondje uit met zijn minnares? Die beleefde Deyvi Andrade Urgiles, fan van het Ecuadoriaanse Barcelona SC, het voorbije weekend. Net terwijl hij zijn minnares op de mond zoende, werd dat beeld aan heel het stadion getoond via de ‘Kiss Cam’. Een overspelige blik was zelden pijnlijker, toen de man enkele seconden later doorhad wat er gaande was. Waarna de sociale media in voege traden en Deyvi, alle spijtbetuigingen ten spijt, toegaf dat zijn relatie over en uit is.

11 reacties

  • Toran Korshnah

    4 jaar geleden
    Hij kan nu verder met zijn minnares? Of kreeg hij daar ook de bons?
  • ibrahim El oueryaghely

    4 jaar geleden
    Daarom hou ik niet van Kisscams :-) Uiteindelijk moet je voor zoiets uw verantwoordelijkheid nemen. Als je niet genoeg van uw vrouw houdt, ga dan weg je maakt het alleen moeilijker voor uw eigen. Zoiets komt altijd uit ALTIJD maak jullie eigen nooit wijs dat je het verborgen kan houden, vrouwen zijn echt niet dom.
  • Bea Touzin

    4 jaar geleden
    Peter.. het gaat om een man die zijn vrouw bedrogen heeft! Hij moest er maar niet aan meedoen verleiding is er altijd en overal maar dat wil niet zeggen dat we er aan moeten toegeven!
  • Marc Vrancken

    4 jaar geleden
    Wat een hypocrisie allemaal... gewoon pech gehad ... niet meer of niet minder ... en geen handvol maar een land vol ....
  • Nancy Maribel Van Opstal

    4 jaar geleden
    Tja.. eigen schuld